Cs2 ve Valorant Oyunlarında Ekran Kartı Sorunları

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar sorunlari kendim halletmeye calişirken yoruldum artik.
Cs2de lobi olsun mac başlangici maç ortasi 1 round olsun atiyor ve aşiri atmaya başladi steam guncelledim cs2 sildim komple herşeyini steamdam kaldirdm yukledim ama halen atiyor..

İşlemcim R5 7500F
Ekran karti asus rog 1080Tİ
Octt baktim furmark baktik her hangi bir sorunla karşilaşmadim

Valorant oynamaya giriyorum 2 raound da ekran karti cöktü uyarisi veriyor ekran kartinimi degiştireyim caresiz kaldik... Cidden

Merhaba arkadaşlar sorunlari kendim halletmeye calişirken yoruldum artik.
Cs2de lobi olsun mac başlangici maç ortasi 1 round olsun atiyor ve aşiri atmaya başladi steam guncelledim cs2 sildim komple herşeyini steamdam kaldirdm yukledim ama halen atiyor..

İşlemcim R5 7500F
Ekran karti asus rog 1080Tİ
Octt baktim furmark baktik her hangi bir sorunla karşilaşmadim

Valorant oynamaya giriyorum 2 raound da ekran karti cöktü uyarisi veriyor ekran kartinimi degiştireyim caresiz kaldik... Cidden
Konunun asla uzmanı olmamakla beraber kart driver güncellemesi almıyorsa ondan dolayı olabilir belki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aklıma gelen diğer sebep artık vrm veya vramlerin ömrünü doldurmaya başlamışta olabilir. Belki kartı underclock yaparak (gpu'yu -100, vram'i -150 gibi) bi deneyebilirsin.

Sistem daha 4 5 aylık kendim topladim win 11dede yapiyordu ozel surum yukledim win10 duzelir diye ama düzelmedi akşam eve gecicem o dediklerinle ilgilenecegim hocam

Sistem daha 4 5 aylık kendim topladim win 11dede yapiyordu ozel surum yukledim win10 duzelir diye ama düzelmedi akşam eve gecicem o dediklerinle ilgilenecegim hocam
Sistemi sen 4-5 aydır kullanıyor olabilirsin ama o ekran kartı en iyi ihtimalle 8 yıllık. Sistemin tüm parçalarını yazar mısın?

Ben genelde pc sorunlarını gemini ile çözüyorum, detaylıca anlat ve söylediği her şeyi adım adım uygula

Geri