Hocam şimdi sen gelince işin rengi değişti herkes sövüyordu.3 yıl önce itopyadan 400tl civarı bi paraya almıştım fps oyunlarında iyi ayak sesi veriyor. Kulaklığın sesi az diye şarkı dinlerken tatmin etmiyor ama oyunlar için güzel. Kulaklık hala ilk aldığım gibi duruyor
Hocam ona çıkamam indirim daha olmassa da bu güzel midir? https://www.beymen.com/tr/p_fifine-ampligame-h3-mikrofonlu-rgb-gaming-oyuncu-kulakligi_1348775O halde bütçeyi biraz zorlayıp Fifine H6 alın.
Yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum memnun kesinlikle öneririm![]()
Razer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yok ya Realtek ayarı yapmadan ses boğuk ve az geliyor. Ses kartıyla bile ayak sesi kasarken zorlandım. Kullandığım ses kartı da kötü bir şey değil yani. Bu ses kartıyla denedim, BlackShark V2 X o fiyatı hak etmiyor. Fifine H6 alın geçin. Tabii ben IEM de kullanıyorum belirteyim.Hocam şimdi sen gelince işin rengi değişti herkes sövüyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ona çıkamam indirim daha olmassa da bu güzel midir? https://www.beymen.com/tr/p_fifine-ampligame-h3-mikrofonlu-rgb-gaming-oyuncu-kulakligi_1348775
V2 X yerine tercih edilebilir, ama ben JAK girişli ürün önermem.Hocam şimdi sen gelince işin rengi değişti herkes sövüyordu.
Hocam ona çıkamam indirim daha olmassa da bu güzel midir? https://www.beymen.com/tr/p_fifine-ampligame-h3-mikrofonlu-rgb-gaming-oyuncu-kulakligi_1348775
Hocam ben araştırdım. Normalde jak girişli almicaktım ama anakartımın ses kartı yeterliymiş. Dediğiniz ayarları da yaparım h3 e. Havit dediğim gibi nefret ediyorum ama siz önerdiyseniz vardır tabii bi bildiğiniz teşekkürler. Sorum olursa yine sorarım.V2 X yerine tercih edilebilir, ama ben JAK girişli ürün önermem.
Tercih edecekseniz de şuradaki ayarları yapın. JAK kulaklıklar ses kartı içermediğinden, anakarttaki ses kartları yeterli olmuyor. Ekolayzer ayarı olmadan ses boğuk ve az geliyor. Bu ekolayzer ayarı sesi daha net ve fazla gelmesini sağlıyor. Ama açıkçası ben Fifine H3 yerine H2002P bile alırdım. Ama siz Havit istemiyorsunuz. Fifine de Çinli bir firma bu arada.
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Jak girişli kulaklıklar tamamen anakartınızdaki ses kartına baktığından, genellikle 50, 53, 60 mm diye pazarlanan kulaklıkların sesleri boğuk ve az geliyor. Çoğu kullanıcı ucuz diye aldığından bu kulaklıkların sesini iyileştirme gibi şeylerden anlayan kullanıcılar olmuyorlar.
Bu konuda size sesi iyileştirmek için üç tane yöntem göstereceğim. Ses kartı yöntemi sadece Jak kulaklık(yani arka ve ön taraftaki jak girişine takılan) ve hoparlörler için geçerlidir. Diğer iki yöntemi ses kartı olan USB girişli kablolu ve kablosuz ürünlerde de kullanabilirsiniz.
İlk olarak ses kartı yöntemini...
- darktower
- Cevaplar: 14
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Ben halen Havit H2015 PRO almanızdan yanayım. ATK N9 PRO ile aynı anakart ve EQ ayarları uygulanıyor, kulak pedi kumaş ve benzer kumaş ürünlere göre daha yumuşak, kalın kalıyor.
Reis bu arada senin rehbere baktım. Fifine dan kulaklık yazmamışsın uygulanabilire. Acaba uygulanabilir mi?V2 X yerine tercih edilebilir, ama ben JAK girişli ürün önermem.
Tercih edecekseniz de şuradaki ayarları yapın. JAK kulaklıklar ses kartı içermediğinden, anakarttaki ses kartları yeterli olmuyor. Ekolayzer ayarı olmadan ses boğuk ve az geliyor. Bu ekolayzer ayarı sesi daha net ve fazla gelmesini sağlıyor. Ama açıkçası ben Fifine H3 yerine H2002P bile alırdım. Ama siz Havit istemiyorsunuz. Fifine de Çinli bir firma bu arada.
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Jak girişli kulaklıklar tamamen anakartınızdaki ses kartına baktığından, genellikle 50, 53, 60 mm diye pazarlanan kulaklıkların sesleri boğuk ve az geliyor. Çoğu kullanıcı ucuz diye aldığından bu kulaklıkların sesini iyileştirme gibi şeylerden anlayan kullanıcılar olmuyorlar.
Bu konuda size sesi iyileştirmek için üç tane yöntem göstereceğim. Ses kartı yöntemi sadece Jak kulaklık(yani arka ve ön taraftaki jak girişine takılan) ve hoparlörler için geçerlidir. Diğer iki yöntemi ses kartı olan USB girişli kablolu ve kablosuz ürünlerde de kullanabilirsiniz.
İlk olarak ses kartı yöntemini...
- darktower
- Cevaplar: 14
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Ben halen Havit H2015 PRO almanızdan yanayım. ATK N9 PRO ile aynı anakart ve EQ ayarları uygulanıyor, kulak pedi kumaş ve benzer kumaş ürünlere göre daha yumuşak, kalın kalıyor.
JAK olan her kulaklığa uygulanır. USB kulaklıklarda ses kartı olduğundan Realtek ile çalışmayacaktır. Olay bu, oraya kulaklıkları arayanlar bulsun diye yazdım. Fifine H3'ü de ekleyelim. Genelde o fiyatlarda kimseye JAK önermediğimden aklıma gelmedi. Bu arada sizin ses kartınız Realtek'in Store uygulamasını destekliyorsa, onda ekolayzer ayarı farklı olabilir o da aklınızda olsun.Reis bu arada senin rehbere baktım. Fifine dan kulaklık yazmamışsın uygulanabilire. Acaba uygulanabilir mi?
Hocam aklımda olsun da ben ekipmanlardan çok donanımla ilgilendiğim için ekipman bilgim az. Eq ayarı farklı olursa sizin ayarı yapamam mı demek? Anakartın ses kartı ALC887. Stüdyo kalitesi olmasa da çöp ses kartı değil diye biliyorum.JAK olan her kulaklığa uygulanır. USB kulaklıklarda ses kartı olduğundan Realtek ile çalışmayacaktır. Olay bu, oraya kulaklıkları arayanlar bulsun diye yazdım. Fifine H3'ü de ekleyelim. Genelde o fiyatlarda kimseye JAK önermediğimden aklıma gelmedi. Bu arada sizin ses kartınız Realtek'in Store uygulamasını destekliyorsa, onda ekolayzer ayarı farklı olabilir o da aklınızda olsun.
Benim gösterdiğim ayardaki Realtek sürücüsünü destekliyor. Store uygulaması o ses kartında çalışmıyor. Bağlantıda sürücünün desteklediği ses kartları yazıyor.Hocam aklımda olsun da ben ekipmanlardan çok donanımla ilgilendiğim için ekipman bilgim az. Eq ayarı farklı olursa sizin ayarı yapamam mı demek? Anakartın ses kartı ALC887. Stüdyo kalitesi olmasa da çöp ses kartı değil diye biliyorum.
Tamam hocam sizin o jak ayarlarını yapıcam ama yine de aldığımda konu açıcam. Eq ayarları jak ayarları diye. Telekkürler.Benim gösterdiğim ayardaki Realtek sürücüsünü destekliyor. Store uygulaması o ses kartında çalışmıyor. Bağlantıda sürücünün desteklediği ses kartları yazıyor.
Bu arada bende de aynı ses kartı var, çok da iyi bir şey değil belirteyim. Kullandığım her JAK kulaklık ve hoparlörde, bağlantıda anlattığım yumuşak ekolayzerı yapmadan ses boğuk ve az geliyordu. Yani siz de uygulayabilirsiniz.
![]()
Realtek High Definition Audio Driver (HDA)
Eski nesil Realtek ses yongaları için gerekli Windows sürücüsü. Desteklenen yongalar: ALC1220, ALC1150, ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC886, ALC887, ALC888, ALC889, ALC892, ALC898, ALC899, ALC861VD, ALC867, ALC900 ALC660, ALC662, ALC663...www.technopat.net