120 Bine Kadar Hazır Sistem Önerisi ve Karşılaştırma

clavarl

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
120000
Selam başlıkta yazdığı gibi öneri bekliyorum. Ben şu ikisini buldum nasıllar sizce? Bir tanesi akvaryum kasa daha fazla ısınıyormuş ve ağırmış sanırım. Benim kasa görüntüsü pek umrumda değil ama daha ucuz ve anakartı daha iyi galiba o sistemin. Başka sistem de olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selam başlıkta yazdığı gibi öneri bekliyorum. Ben şu ikisini buldum nasıllar sizce? Bir tanesi akvaryum kasa daha fazla ısınıyormuş ve ağırmış sanırım. Benim kasa görüntüsü pek umrumda değil ama daha ucuz ve anakartı daha iyi galiba o sistemin. Başka sistem de olabilir.

öncelikle kesin olarak akvaryum daha çok ısınır diye bir şey yok. Kasanın fanları ve boyutu da önemli.
gamegarajdaki sistemin ramleri iyi değil ve ekran kartı gaming pro- S modeli düz gaming pro'dan farkla daha kötü soğutması var. 2. sistemdeki prime daha iyi soğutmaya sahip.

2.sistemi alacaksan b850m k yap anakartı. Sıvı soğutmayı da bütçene göre lc360 veya mjolnir yap

ama bence 2 sistem de pahalı

Sizin ihtiyacınıza göre daha iyi ve optimize edilmiş sistem dizebiliriz. Oyun dışında başka amaçlarla kullanılacak mıydı?

Sizin ihtiyacınıza göre daha iyi ve optimize edilmiş sistem dizebiliriz. Oyun dışında başka amaçlarla kullanılacak mıydı?
Evet 3d modelleme yapıyorum ve 3d render(gpu ile) de alıyorum. Nadir olsa da premiere prodan bazı video işleri yapıyorum. Ama video editlemede pek ileri seviye değilim lazım olabiliyor sadece. Bir de acaba 5070 comfyui gibi localde görüntü generate etmeye yeter mi diye düşünüyordum? 1660ti ile denedim en dandik şeyi 10 dakikada generate ediyor.

dostum hazır sistem almaktansa neden tek tek dizmeyi seçmiyorsun?

dostum hazır sistem almaktansa neden tek tek dizmeyi seçmiyorsun?
Bir kere ekran kartı ve işlemci almıştım yeni, kendim takarım diye düşünerek. Ekrana görüntü gelmiyordu :P Başka bir yere yaptırdım. Tövbe ettim korkup.

Bir kere ekran kartı ve işlemci almıştım yeni, kendim takarım diye düşünerek. Ekrana görüntü gelmiyordu :P Başka bir yere yaptırdım. Tövbe ettim korkup.
hahaha hocam sen parçaları tek tek topla muhtemelen hazır kasanın en az 10k ucuz haline gelir. 1k hadi en fazla 2k ile profesyonel şekilde bir bilgisayarcıda toplatır bütün ayarlarını hazır ettirirsin. kalan para cebe girer

Geri