Oyunlarda ani fps düşmesi sorunu yaşıyorum mesela cs2 oynarken 200-300 arasında fps alıyorum diyelim ani bir sekizde frametime yukarı kalkıyor ve 150 fpse kadar düşüyor cyberpunk oyununda da aynı sorun var 80-100 fps alırken cpu kullanımı 90 a kadar fırlayıp gpu kullanımı 30 a kadar düşüyor ve fps 35'e kadar iniyor yaptıklarım
Latencymon testi gecikme yok nvidia denetim masası ayarları işe yaramadı temiz format atıldı sadece driver güncellemeler ve oyun açıldı aynı sorun docp açık kapalı fark yok biosta da türlü türlü ayarlar denedim sıcaklıklar da normal işlemci en fazla 65 ekran kartı en fazla 70 derecede cs yüksek fps olmasına rağmen kesinlikle akıcı değil
Bu arada ani fps düşüşleri her oyunda oluyor.
her türlü ayarı denedim ultra düşük fark etmiyor.
Bu sistemin darboğaz yapmaması lazım diye biliyorum
Sistemim
Asus Prime b 550 m k argb
2x8 16 gb ram
Rtx 5060
Ryzen 5 5600
Msi m450 ve xioxia g2 ssd
Deepcool 700w psu
Latencymon testi gecikme yok nvidia denetim masası ayarları işe yaramadı temiz format atıldı sadece driver güncellemeler ve oyun açıldı aynı sorun docp açık kapalı fark yok biosta da türlü türlü ayarlar denedim sıcaklıklar da normal işlemci en fazla 65 ekran kartı en fazla 70 derecede cs yüksek fps olmasına rağmen kesinlikle akıcı değil
Bu arada ani fps düşüşleri her oyunda oluyor.
her türlü ayarı denedim ultra düşük fark etmiyor.
Bu sistemin darboğaz yapmaması lazım diye biliyorum
Sistemim
Asus Prime b 550 m k argb
2x8 16 gb ram
Rtx 5060
Ryzen 5 5600
Msi m450 ve xioxia g2 ssd
Deepcool 700w psu