Çözüldü✓ Eski GPU Sürücüsüne Geçmek Sorun Çıkarır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
13,623
PC ilk aldığımda heyecanla deathloop indirmiştim ama sürekli çöküyordu. Sonra internette baktım çoğunluk böyleymiş. Az önce 572.16 driver'ını indirenlerin sorunu çözdüğünü gördüm ama ocak 2025 çıkışlı sürücü. Aktif olarak çok yeni oyunlar da oynuyorum bf6,forzah6 falan bunlarda sorun olur mu?
Ayırca ddu ile silip 572.16 kurmam yeterli mi?

Onun ekran görüntüsünü atabilirsin.
1783450155647.webp

Hiçbişey olmaz. Sadece stabilite ve performans olarak;

Daha iyide olabilir, daha kötüde olabilir. Denemek tek anahtar. Her güncel driver daha iyi olacak diye bişey yok bazı geçmiş driverlar bazı oyunlarda daha iyi performans verebiliyor

Kaç kere eski sürücülere döndüm sıkıntı çıkmadı. Yalnız bunu dümdüz eski nvidia driverı çalıştırıp temiz kurulum işaretleyip yapmayın

Mutlaka DDU kullanarak yapın

Not: Eski sürücüye dönünce monitör driverını tekrar kurmanız gerekir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hiçbişey olmaz. Sadece stabilite ve performans olarak;

Daha iyide olabilir, daha kötüde olabilir. Denemek tek anahtar. Her güncel driver daha iyi olacak diye bişey yok bazı geçmiş driverlar bazı oyunlarda daha iyi performans verebiliyor

Kaç kere eski sürücülere döndüm sıkıntı çıkmadı. Yalnız bunu dümdüz eski nvidia driverı çalıştırıp temiz kurulum işaretleyip yapmayın

Mutlaka DDU kullanarak yapın

Not: Eski sürücüye dönünce monitör driverını tekrar kurmanız gerekir
Beni asıl endişelendiren aktif oynadığım oyun sürümden 1,5yıl sonra çıkmış olması

Evet. Ama her ekran kartında aynı olmuyor :D Ben rtx 3070ti laptop kullanıyorum bir sıkıntı olmadı. Zaten oyun da sarmadı iade edicem.
Hocam Türkçe yama kurulu mu oynamıştın ? Yamalı ise hangisi ? Ben de hem yamalı hem yamasız denemiştim ama yine de bir sorayım. Tekrar indirdim deneyecem

Hocam Türkçe yama kurulu mu oynamıştın ? Yamalı ise hangisi ? Ben de hem yamalı hem yamasız denemiştim ama yine de bir sorayım. Tekrar indirdim deneyecem
Ben yamasız oynarım hocam genelde onu da yamasız oynadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben yamasız oynarım hocam genelde onu da yamasız oynadım.
Bu arada 596.46 sürümüne geçeceğim

• Beğen
yok sürüm niye değişiyorsun belirtmemişim
Sistem özelliklerini fazla yiyor gibi geldi 596.46 daha stabil geliyor. O yüzden değiştiriyorum 2 hafta kullandım o sürümü arada değiştiriyorum bi eski bi yeni :D

• Beğen
Sistem özelliklerini fazla yiyor gibi geldi 596.46 daha stabil geliyor. O yüzden değiştiriyorum 2 hafta kullandım o sürümü arada değiştiriyorum bi eski bi yeni :D
hocam yama ile 1,5 saat falan oynadım şükür hiç çökmedi normalde 10 defa falan çökerdi. Tek sorun vardı dlss görünmüyordu. İnternetten indirip attım onu da çözdüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,673
Üyeler
199,876
Son üye
deniz011

Geri