hocam senin siparişin ekran görüntüsünü paylaşır mısın? sipariş verdiğinde mag mı mpg miydi?
hocam senin siparişin ekran görüntüsünü paylaşır mısın? sipariş verdiğinde mag mı mpg miydi?
Avrupa fiyatı 900€ 48k₺ kâr ve vergi dahil hali. 60-70k gibi bir fiyat, yok tr fiyatı içinde 48-50k denilebilir 43 indirimli hali.Ben dün söyledim bu ürün bu fiyata olamaz diye.
Çünkü ürünün msrp fiyatı 1099$ direkt kurdan çevirince 51 bin yapıyor.
Yüzde 20 KDV ile 61 yapar ki buna daha dist kârı dahil değil. Türkiye'de dist'ler 50-100$ arası kâr eklerler.
Yani ben satış fiyatı için 65 bekliyordum.
51 çıkınca dedim ki MSI bölgesel fiyatlandırma yapmış. Ama 43 bin demek vergisiz 36 bin yani 768$ demek.
Niye bir firma yeni çıkmış bir üründe 500$ indirimle satar dedim içimden.
Çünkü bunu şundan anlıyoruz 1300$ msrp fiyatı olan ayni panele sahip pg32ucdm3 75 bine satılıyor şuan.
1300$=61bin yapıyor. Yüzde 20 KDV ekle 73 bin 2-3 bin de dist. eklemiş işte fiyata.
Bu mesela dümdüz çeviri fiyat.
Ama konudaki monitörün fiyatını reddit'e atsak vergisiz 750$'a aldım desek olay olur jsjsjsksks.
Vergisiz fiyatı;Avrupa fiyatı 900€ 48k₺ kâr ve vergi dahil hali. 60-70k gibi bir fiyat, yok tr fiyatı içinde 48-50k denilebilir 43 indirimli hali.
Vergi ve kâr dahil fiyatıVergisiz fiyatı;
![]()
MSI 32 inch UHD 4K 240Hz Adaptive Sync HDR500 OLED Gaming Computer Monitor with Height Adjustable, Pivot, Swivel & Tilt Stand MPG 322UR QD-OLED X24 - Newegg.com
Buy MSI 32 inch UHD 4K 240Hz Adaptive Sync HDR500 OLED Gaming Computer Monitor with Height Adjustable, Pivot, Swivel & Tilt Stand MPG 322UR QD-OLED X24 with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Tamam ama msrp fiyatından bahsediyorum.Vergi ve kâr dahil fiyatı Alıntıyı görüntüle
Ben asus'u arkadaşa 40'a 4 taksit şeklinde okuttumAlıntıyı görüntüle
Monitor geldi şimdi kola bağladım yarın setupu düzenleyeceğim kasayı solo almam lazım ondan sonra jelatinleri falan söker bir test yaparım. Ölü piksel testi yaptım sıkıntı yok. Canlılık konusunda da bence gayet iyi gözüküyor bir kaç saat kullanmam gerekiyor tam deneyim aktarmak için ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Loky yarın tft centralın kullandığı renk ayarlarıyla bi düzen yaparım bide benimkinin fw 0.9 en güncel sürümü mü bilmiyorum
hahahahahha lan olum iyisin he hemen sattın. çok iyi ekran bu arada kurdum fena.Ben asus'u arkadaşa 40'a 4 taksit şeklinde okuttum.
Ama daha diğeri gelmediği için vermedim.
Tucson alacak son 50k'sı kalmıştı dedim arabayı her zaman alırsın fdafdaadfadf.
Merhaba, bende MAG 321UP QD-OLED X24 var bunun alt modeli bunu alamadım daha geç çıkığı için mag da uniform brightness seçeneği statikte hep kitlemişler bize sizdeki mpg modelinde üst modelde yani dinamik ayarıda seçebiliyorsunuz çok fark varmı acaba parlaklık olarak bakabilme şansınız varmı?hahahahahha lan olum iyisin he hemen sattın. çok iyi ekran bu arada kurdum fena.
Alıntıyı görüntülePG27UCDM kadar glossy bu arada renkler canlı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hocam asusu 2. monitör yapsan fena olurduBen asus'u arkadaşa 40'a 4 taksit şeklinde okuttum.
Ama daha diğeri gelmediği için vermedim.
Tucson alacak son 50k'sı kalmıştı dedim arabayı her zaman alırsın fdafdaadfadf.
beeeen dee iiistiyoruuuumhahahahahha lan olum iyisin he hemen sattın. çok iyi ekran bu arada kurdum fena.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
soldaki monitör 27 inç değil değil mihahahahahha lan olum iyisin he hemen sattın. çok iyi ekran bu arada kurdum fena.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle