🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27" 240hz 0.03ms OLED Monitör - İtopya 17.999tl - 6 Taksit 🔥

bunun hdr kötüymüş bütçesi 23-24e çıkacaklar almasın
sdrda kullanırım glossy istiyorum diyen bunu alabilir
bütçem çıkmıyor hdr kullanmak istiyorum diyen belki g5 alabilir emin değilim
bu arada kesinlikle katılıyorum walla sabredip birazcik daha msi veya asus rogların oled modellerini tercih etmeyi daha mantıklı buluyorum arkadaşımda yine aynı emsalde msi 27 240 0.03 oled vardı inanılmaz beğenmiştim yakın zamanda sistem toplayacağım uyguna düşerse hiç düşünmeden yapıştıracağım gerçekten

ModArt Pc kanalının kampanyası ancak piyasaya bu tarz OLED monitörler çok girecek. Bu hafta özellikle ülkemizde daha satışa sunulmayan / muhtemelen bu ay sonuna doğru gelecek belkide hiç gelmez monitörler oldukça uygun fiyatla yurt dışında indirime girdi.

Alienware 27 240Hz QD-OLED Oyun Monitörü: AW2726DM 350 Dolar ile oldukça iddialı bir agrasif fiyat politikası yaptı ve 3 yıl ekran yanma Dell garantisi sunuyor..
Buna karşılık rakibi : HyperX OMEN OLED 27 inç QHD 240Hz Oyun Monitörü - OMEN OLED 27q (CH0R2AA) ise hemen atak yapıp 500 dolar olan fiyatı gitti 400 dolara düşürdü hatta 24 saat önce redditte 300 dolara satın alanlar oldu.

Yine Benzer özellik de Gigabyte GO27Q24G ise 360-380 Dolar civarı satılıyor.

Tabi samsung durur mu G6 G61SH 'i direk 400 dolara düşürdü :) Giriş seviye Oled ler 15-17k bandında kapışacak gibi duruyor. Alacak olanların bilgisi olsun. Belki ülkemizde tabi Giriş Oled' lerin fiyatıda artar ama ben pek sanmıyorum. DDR5 Ram-kit fiyatından daha ucuz OLED monitör alacak herkes buradan çark dönecek gibi duruyor.

Arkadaşlar konu vesilesi ile danışayım.

Aktif olarak 2k 180hz ips kullanıyorum. Hem tepki süresini hem görüntü kalitesini iyileştirmek için kafamda bi kenarda oled var. Acele etmiyorum ama beklesem de çok üst düzey modellere bütçe ayıramam, aradaki farka bile sistemde toparlamak isteyeceğim öncelikli şeyler var, kısaca 20k altını bekliyorum. Samsungun 180hz i var ama o kadar para verip sırf ips ten olede geçmek de istemiyorum, en azından 240-280hz istiyorum rekabetçi oyunlar için.

1. Bu model nasıl? Sırf oledse oled diye alıp pişman olmak istemiyorum. Gtg tepki süresi, giriş/çıkışlar ve görüntü kalitesi önemli. HDR, peak brightness, monitor kolu hiç önemli değil. Monitör kolu kullanıyorum, güncel monitörüm 300cd ben %70 ten yukarı neredeyse hiç çıkmıyorum, HDR direkt sevmem. Belki kırk yılın başı 1-2 filmde farklılık olsun diye açarım o kadar.

2. Oledlerde panel nesli muhabbeti vardı, bu kaçıncı nesil ve uzun ömürlülük açısından ne beklenebilir? Alırsam en az 3-4 sene hiç sorun yaşamamak isterim.

3. Hoparlörü var mı?

4. Fotosunda 26.5" yazmışlar, güncel ana monitörüm 27". İkisini yan yana uzatarak kullansam boyut farkı sırıtır mı? Sürekli kullanım için değil, arada F1 falan atarken nasıl olur onu merak ediyorum.

Yardımcı olabilen olursa sevinirim, gözüme çıtır kestirdim ama her şey tam oturmadan alıp sonra pişman olmak istemiyorum, yardımcı olabilen olursa sevinirim. İyi forumlar.

Arkadaşlar konu vesilesi ile danışayım.

Aktif olarak 2k 180hz ips kullanıyorum. Hem tepki süresini hem görüntü kalitesini iyileştirmek için kafamda bi kenarda oled var. Acele etmiyorum ama beklesem de çok üst düzey modellere bütçe ayıramam, aradaki farka bile sistemde toparlamak isteyeceğim öncelikli şeyler var, kısaca 20k altını bekliyorum. Samsungun 180hz i var ama o kadar para verip sırf ips ten olede geçmek de istemiyorum, en azından 240-280hz istiyorum rekabetçi oyunlar için.

1. Bu model nasıl? Sırf oledse oled diye alıp pişman olmak istemiyorum. Gtg tepki süresi, giriş/çıkışlar ve görüntü kalitesi önemli. HDR, peak brightness, monitor kolu hiç önemli değil. Monitör kolu kullanıyorum, güncel monitörüm 300cd ben %70 ten yukarı neredeyse hiç çıkmıyorum, HDR direkt sevmem. Belki kırk yılın başı 1-2 filmde farklılık olsun diye açarım o kadar.

2. Oledlerde panel nesli muhabbeti vardı, bu kaçıncı nesil ve uzun ömürlülük açısından ne beklenebilir? Alırsam en az 3-4 sene hiç sorun yaşamamak isterim.

3. Hoparlörü var mı?

4. Fotosunda 26.5" yazmışlar, güncel ana monitörüm 27". İkisini yan yana uzatarak kullansam boyut farkı sırıtır mı? Sürekli kullanım için değil, arada F1 falan atarken nasıl olur onu merak ediyorum.

Yardımcı olabilen olursa sevinirim, gözüme çıtır kestirdim ama her şey tam oturmadan alıp sonra pişman olmak istemiyorum, yardımcı olabilen olursa sevinirim. İyi forumlar.

1- fiyatında rakipsiz. glossy kaplama yok bu paraya başka. parlaklık biraz düşük kalıyor ama ne kadar ekmek o kadar köfte. senin kullanım senaryona tam uyuyor. hdr kapatıp o parlaklıkta fazlaca yeter.

2- gen3 qd oled. 3 4 sene rahat kullanırsın

3- yok

4- sırıtmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kullanıyorum güncel olarak btw.

bu monitörü düşünüyorum alınır mı eksisi falan var mı kullanan biri varsa eksileri artıları nelerdir
hdr bozulabiliyormuş, parlaklık oled standartı için düşükmüş. bunun dışında eksi göremedim aksine bu fiyatta rakipsiz artısı glossy kaplama. kullanıyorum

1- fiyatında rakipsiz. glossy kaplama yok bu paraya başka. parlaklık biraz düşük kalıyor ama ne kadar ekmek o kadar köfte. senin kullanım senaryona tam uyuyor. hdr kapatıp o parlaklıkta fazlaca yeter.

2- gen3 qd oled. 3 4 sene rahat kullanırsın

3- yok

4- sırıtmaz

kullanıyorum güncel olarak btw.
Sağ ol hocam çok makbule geçti. Ayrıca bu bütçe civarında hoparlörlü oled var mı bildiğin? Hoparlörsüz monitör aşırı pişman etti, harici hoparlörle uğraşmaktan gına geldi. Saçma gelecek ama şu an bir monitör için en büyük kıstaslarımdan biri bu .d

hoparlörlü oled var mı bildiğin?
ben tvler dışında hoparlörlü oled ekran görmedim hiç. en pahalılarında bile yoktu

ekstra ağırlık, masraf. premium modeller o topa girmiyor direk. isteyen istediği hoparloru alsın taksın diyorlar

ben tvler dışında hoparlörlü oled ekran görmedim hiç. en pahalılarında bile yoktu

ekstra ağırlık, masraf. premium modeller o topa girmiyor direk. isteyen istediği hoparloru alsın taksın diyorlar
Tekrardan teşekkür ederim hocam, iyi akşamlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,155
Üyeler
200,297
Son üye
eupdai

Geri