❌İndirim Bitti! Gigabyte G27u 4k 160 Hz - Full Hd 320 Hz 🔥12.491,55🔥

Oledler çok pahalı 2k oled yerini tutar mı bu öyleyse bir daha indirim olursa ben de almayı düşünüyorum

Oledler çok pahalı 2k oled yerini tutar mı bu öyleyse bir daha indirim olursa ben de almayı düşünüyorum
18k aoc oled iade edip ben bunu aldım,bir süre idare etmelik,kaliteli oled monitörler uygun fiyatlara gelene kadar bekleyecem.

Renkler vs nasıl. Muazzam olmasına gerek yok IPS in iyilerinden sayılır mı? Birde 2k oled mi 4k ıps mi kafa karıştırıcı

Bugün test ettim 4K çözünürlükte 'overdrive' ayarının açılmasını önermiyorum. Balanced-speed modlarında ghosting sorunu var. Bence quality modu veya off seçeneği kullanılmalı. Dual modda ise FHD çözünürlükte overdrive açılabilir bu modlarda ghosting yok diyebiliriz. Işık sızması yönünden yine şanslıyım,rahatsız edecek bir durum yok. Sadece 1 adet ölü piksel bulabildim, o da fark edilmiyor görmek için çok zorlamanız lazım.Malzeme kalitesi olarak beğendim f/p olması için kısılmış bir model olsa da ayaklığı fln metaldi.Ama yine de f80 ile yola devam.Bu arada dual modda ki uyarıyı nasıl kapattın menüden anlatırmısın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2k dan 4k ya geçiç de çok net farkediyor bu arada netlik fenasal arttı.
Game Assist > Tactical Switch > Dual Mode Switch > Confirmation Notice > Off. Ayrıca bu ayar menüsünde hangi çözünürlüğe geçmek istendiği ayarlanabiliyor. O tuşa başka bir kısayol da konabiliyor isteğe göre.

Overdrive ayarını şimdi test ettim, kapalı göze daha iyi görünüyor diğerlerine göre ancak response time'ı olumsuz etkiler bu durum. Smart OD ile Picture Quality ile arasındaki farkı anlayamadım ben. Balanced ve Speed ayarları da overshoot sorunu yaratıyor. 4K'da rekabetçi oyun oynanmayacağı için overdrive ayarı kapalı tutulup, 1080p'de Smart OD veya Picture Quality tercih edilebilir.

Malzeme kalitesi M27UP ile birebir aynı görünüyor. Kasası, ayakları, tasarımı her şeyi aynı. Tek fark ekstra USB portlarının ve hoparlörün olmaması.

Beni bu monitörde tek rahatsız eden şey eşşek kadar "GIGABYTE" logosu koymuş olmaları. Bunun dışında ben çok memnunum şu ana kadar. Güle güle kullanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,616
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri