19 Yaşında 190 Boyunda 120 Kilo Olmak

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
19 yasindayım kpss calisiyorum 4 aydır ve sınavada 4 ay kaldı hic spora girmiyorum normalde 100 105 koloydum o zaman vucudum fit gorunuyordu yuzum tombul degildi. Simdi 4 ayda 120 civarina cıktım spora gidemem sinavdan dolayi ekime kadar...
Benim gibi olan varmi sinav donemi spora gitmek sagliklimi sizce?
Şu an kızlar vb. Bakmaz diye iyice yemeye basladım bilmiyorum.
Su an goeuntu bu stil kamera ince gostermis olabilir biraz daha.
IMG_20260608_165652.webp

Sporu kızlar için yapacaksan yapma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Spora gitmeden evde de çalışabilirsin.

19 yasindayım kpss calisiyorum 4 aydır ve sınavada 4 ay kaldı hic spora girmiyorum normalde 100 105 koloydum o zaman vucudum fit gorunuyordu yuzum tombul degildi. Simdi 4 ayda 120 civarina cıktım spora gidemem sinavdan dolayi ekime kadar...
Alıntıyı görüntüle
fitin normal hocam boydan kurtarıyorsunuz

Eywallah hocamda inan pantolon falan sigmuyor rahat hissetmiyorum kendimi iste o sikinti
eşofman giyin hocam kilo vrilir boyunuz var dert etmeyin benimde boy 170 ama 175 olsun isterdim istekle olan bir şey değill benimki ama sizin elinizde koz var hocam yani kafanıza takmayın.

Selamlar kardeşim. Spor yapamayacaksanız verebileceğim en iyi tavsiye, sınav sonuna kadar, yani spora başlayana kadar uyku düzeninize dikkat etmeniz (hormonlar açısından başta D vitamini, uyumadan 1 saat önce mavi ışığı kesmek), sağlıklı beslenmeniz (yeterli protein başta olmak üzere) dikkat etmeniz.

Bunlara dikkat ederseniz spor için altyapınız olmuş olur ve sporda sizi bir kaç ay ileri götürür.

Not: Fırsatınız varsa spora girmenizi şiddetle tavsiye ederim. Spor odağı arttırıyor. Gün içinde kendinizi daha zinde hissedersiniz.

Nacizane bir tavsiye olarak boş zamanlarınızda kitap okumanızı tavsiye ederim. Kimsenin önemsemediği ama sınavlarda ileri geçiren altın kuraldır.

Alıntıyı görüntüle
Kizlar bakcak diyede yapabilirsin yeterki yap kral sende sarkma pek yok gibi bulk gibi duruyorsun yemende sorun yok ye iç keyfine bak boyda uzun zaten eritirsin rahat

hocam bende 190 106 kiloyum 1 ay öncesine kadar 111 dim verdim şeker diyeti spora başladım kardiyo falan sizde verebilirsiniz sizin vücudunuz bana göre daha toplu gibi geldi bana hatta hemen hemen aynı benim göğüs tarafım büyük sadece

hocam bende 190 106 kiloyum 1 ay öncesine kadar 111 dim verdim şeker diyeti spora başladım kardiyo falan sizde verebilirsiniz sizin vücudunuz bana göre daha toplu gibi geldi bana hatta hemen hemen aynı benim göğüs tarafım büyük sadece
Zamaninda spor yapmistim ama yemege dikkat etmedigim icin etkisi olmamisti daha cok yeme duzenimde sikinti var gunde 2 butun ekmek yiyorum ortalama ondab dolayo sikinti oluyor. Baslamayi dusunuyorum 95 kilo fln olsam cok iyi olur

Kizlar bakcak diyede yapabilirsin yeterki yap kral sende sarkma pek yok gibi bulk gibi duruyorsun yemende sorun yok ye iç keyfine bak boyda uzun zaten eritirsin rahat
İnsallah valla istiyorum bende sportif kizlar ile takılmak hayalim :D

Zamaninda spor yapmistim ama yemege dikkat etmedigim icin etkisi olmamisti daha cok yeme duzenimde sikinti var gunde 2 butun ekmek yiyorum ortalama ondab dolayo sikinti oluyor. Baslamayi dusunuyorum 95 kilo fln olsam cok iyi olur

gozlukle git kral kalabalık bir yere gidiyorsan

hocam valla ben ekmeği çok azalttım onun yerine tam buğday yiyorum

Geri