Çözüldü✓ Lenovo Legion 25-10 24.5"(Mprt) 320hz Ips Yapılması Gereken Ayarlar ve Öneriler

Reaksiyon skoru
5
Ryzen 5500 ve rx6600 ekran kartım var, "lenovo legion 25-10 24.5" 0.5ms (Mprt) 320hz IPS Gaming Monitör 67D4GAC3TK"
Monitörü satın aldım, amd ekran kartı ayarlarından ve monitör üzerinden yapmam gereken ayarlar nedir? Tavsiyeleriniz var mıdır? Bu arada monitörü hepsiburada satıcısından 6500tl ye aldım, sizce mantıklı bir karar mıdır?
Tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum.

Ben aldım memnunum , tek yaptığım ayar 320hz çekmek o kadar.
Ekstra yapan varsa bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama örnek veriyorum CS2'de 350fps ve üzeri almıyorsan o monitör gereksiz.
FPS belli bir seviyenin altına geldiğinde kırılmalar olabilir ve tam performansını alamayabilirsin.
Belki 320hz alayım 144de kullanırım diye düşünmüşsündür ama asıl amacı 320hzde kullanılsın diye yapıldığı için ne kadar verimlidir bilemem.

Monitörün paneli diğer 2 monitörüme kıyasla gerçekten sarı (asus ve samsung, ıps monitörlerime kıyasla) ancak hiç rahatsız olmadım çünki gerçekten çok akıcı :D
Almayı düşünen varsa tavsiye ederim, güzel bir monitör.

ekran biraz kötü ama akıcılık güzel ilk monitör için veya daha kötü ekranlı monitörden geçen için fark etmez ama önceden iyi ekranlı monitör kullandıysanız farkı hissediyorsunuz sarı panel hem de karanlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,388
Üyeler
199,147
Son üye
change_exe

Geri