Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

1783714115199.webp

Bu ssdyi aldım da çok anlamıyorum ssdlerden bende msi mpg b850 edge anakart var gen 5 destekliyor. SSD olarak nasıl bir ssdidir 9k ya değer mi yoksa iptal mi etmeliyim ? Kasamın son parçası ssd kaldı diye aldım direk de sormak istedim.

Alıntıyı görüntüle

Bu ssdyi aldım da çok anlamıyorum ssdlerden bende msi mpg b850 edge anakart var gen 5 destekliyor. SSD olarak nasıl bir ssdidir 9k ya değer mi yoksa iptal mi etmeliyim ? Kasamın son parçası ssd kaldı diye aldım direk de sormak istedim.
Hocam DRAM bulunmuyor ama TLC var, gen5 için fena değil fiyat ancak gen4'te yakın fiyatlara 2TB ya da 1TB DRAM'lı halini bulabiliyorsun. İdare eder yani

Hocam DRAM bulunmuyor ama TLC var, gen5 için fena değil fiyat ancak gen4'te yakın fiyatlara 2TB ya da 1TB DRAM'lı halini bulabiliyorsun. İdare eder yani
Saolasın hocam elimde hazır bir gen 4 SSD var 1 TB'lik zaten. O yüzden işletim sistemini kuracağım ve rekabetçi oyunları kuracağım bir gen5 SSD alayım dedim. İade etmeyeceğim o zaman gelsin de kurayım PC'yi. 3 aydır uğraşıyorum her gün indirim bakmaktan yoruldum.

Bu yukardan ilk kasa alinir mi 7500f 5060ti yoksa beklenmeli mi bilen birisi yardimci olabilir mi

Güzelinden F/P bir sistem gelir mi artık. 7500F 5060 8G ya da İntel CPU 5060 sistem bekliyorum.

Lian Li Lancool 217 INF siyah olanı son birkaç hafta içinde indirime girdi mi var mı bilen

Forumdan bir arkadaşımızın yaptığı site var orada mevcut bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,644
Üyeler
199,203
Son üye
oxo768

Geri