Beats modellerine bakabilirsiniz veya temiz airpods prolar falan Apple cihazlarda ldac yokArkadaşlar telefonum apple. JBL tune flex 2 kullanıyorum ve sesi berbat. 4000 tl bütçem var. Güzel bir kulakiçi kulaklık arıyorum.
Arkadaşlar telefonum apple. JBL tune flex 2 kullanıyorum ve sesi berbat. 4000 tl bütçem var. Güzel bir kulakiçi kulaklık arıyorum.
https://www.hepsiburada.com/earfun-...m=cpc&utm_source=akakce&v=1.77.6&wt_pc=akakce herkes bunu önerdi hocam sizce nasıl?BEATS Solo Buds Gerçek Kablosuz Kulak içi Kulaklık- Mat Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
BEATS Solo Buds Gerçek Kablosuz Kulak içi Kulaklık- Mat Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
apple ile uyumlu olsun dersen bu var ama sadece kulaklıkta batarya var oda 18 saat dinleme süresi sunuyr kutuda batarya yok telefonuna kablo bağlayıpta şarj edebilirsin
İlk defa duydum hocam
Hocam diğer forumlarda herkes bunu önerdi. Oralarda da konu açmıştım genel olarak önersinler diye.İlk defa duydum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Outlete girer misin bilemedim sana kalmış gürgençlerdede AirPods 3 beats ın üst model kulaklıkları bütçen civarında satılıyor