4000 TL Kulakiçi Kulaklık Önerisi

MFlex_14

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar telefonum apple. JBL tune flex 2 kullanıyorum ve sesi berbat. 4000 tl bütçem var. Güzel bir kulakiçi kulaklık arıyorum.

Arkadaşlar telefonum apple. JBL tune flex 2 kullanıyorum ve sesi berbat. 4000 tl bütçem var. Güzel bir kulakiçi kulaklık arıyorum.

apple ile uyumlu olsun dersen bu var ama sadece kulaklıkta batarya var oda 18 saat dinleme süresi sunuyr kutuda batarya yok telefonuna kablo bağlayıpta şarj edebilirsin

apple ile uyumlu olsun dersen bu var ama sadece kulaklıkta batarya var oda 18 saat dinleme süresi sunuyr kutuda batarya yok telefonuna kablo bağlayıpta şarj edebilirsin
https://www.hepsiburada.com/earfun-...m=cpc&utm_source=akakce&v=1.77.6&wt_pc=akakce herkes bunu önerdi hocam sizce nasıl?

İlk defa duydum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Outlete girer misin bilemedim sana kalmış gürgençlerdede AirPods 3 beats ın üst model kulaklıkları bütçen civarında satılıyor
Hocam diğer forumlarda herkes bunu önerdi. Oralarda da konu açmıştım genel olarak önersinler diye.

4000 TL bütçeyle ve iPhone kullanıyorsan, ses kalitesi ve uyumluluk açısından bunlara bakardım:

🥇 1. Soundcore Liberty 4 NC ⭐ (En mantıklı tercih)

• 💰 3.500-4.000 TL
  • Ses kalitesi JBL Tune Flex 2'den belirgin şekilde daha iyi.
  • Baslar güçlü, tizler temiz.
  • ANC (gürültü engelleme) fiyatına göre çok başarılı.
  • Uygulamadan EQ ayarı yapabiliyorsun.
  • iPhone ile sorunsuz çalışıyor (AAC desteği var).
Fiyat/performans olarak ilk önerim bu.

🥈 2. Nothing Ear (a)

• 💰 3.500-4.000 TL
  • Dengeli ve kaliteli ses.
  • JBL'den daha doğal bir ses karakteri var.
  • ANC başarılı.
  • Tasarımı da oldukça şık.

🥉 3. Huawei FreeBuds 6i

• 💰 2.800-3.500 TL
  • Çok iyi ANC.
  • Ses kalitesi başarılı.
  • Konforlu.

Eğer kampanyada bulabilirsen

• Apple AirPods 4 (ANC'siz model)
  • Kampanyalarda 4.000 TL civarına düşebiliyor.
  • iPhone ile en iyi entegrasyon.
  • Ancak ses kalitesi olarak Liberty 4 NC kadar etkileyici olduğunu söyleyemem; avantajı kullanım kolaylığı.

Ben olsam sıralamam:

1. 🥇 Soundcore Liberty 4 NC
  2. 🥈 Nothing Ear (a)
  3. 🥉 AirPods 4 (indirim yakalanırsa)
  4. Huawei FreeBuds 6i
JBL Tune Flex 2'den kesinlikle uzak dururdum. JBL'nin bu modeli özellikle ses kalitesi konusunda çok eleştiriliyor; kutudan çıktığı haliyle sesi ince ve cansız gelebiliyor.

B

Apple kullandigin için en iyi ses kalitesini Apple kulaklıklardan alackasin diğer tüm marka kulaklıklar standart ses kalitesi verir iPhone bunu desteklemez birinci önerim airpods Lara bak eğer içine sinmezse Huawei freebuds 5i 6i var 7i 4k üstünde ben 5i yi 2.5 yıl 6i yi de 8. Aydır kullanıyorum aralarinda en son 300 500 TL vardı 3200 fln di galiba kontrol etmedim 6i gürültü engellemede çok başarılı egzozlu Cross motor sürerken kullanıyordum ve bir tık kısık olsada yinede müzik dinleyebiliyordum Spotify dan kaynakli çözmüştüm o sorunu şarj olarak da uzun yola gittiğimde 13 saat kadar gürültü engellemeyi tam açarsan ki dışardaki tüm sesi kesiyor şarjı ortlamq 7 8 saat gidiyor gürültü engelleme kapalı iken daha fazla normal kullanımda 3 günde bir şarja koyuyorum 6i icin konuşuyorum tavsiye ederim ama şunu unutma iPhone kullanıyorsan en iyi ses kalitesini airpods lardan alırsın bu Apple in pazarlama taktiği bunu da unutma .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,775
Üyeler
199,025
Son üye
kapalak

Geri