Yardım Dell Alienware Aw2725qf Stuck Pixel Sorunu

Parlak pixel rezil bir şeydir iyi bilirim, Estetik ve göze batma açısından ölü pixelden bile kötüdür. Sırf bu yüzden bu markayı tercih etmiştim.
Dell Alienware'nin parlak pixel politikası harikadır. 1 tane bile olsa direkt değişim yapıyorlar. Önce Amazon MH ile iletişime geçin durumu anlatın.
Bahsettiğim kaynağı linkiyle beraber kanıt olarak sunun:
Eğer onlar yardımcı olamazsa Dell'in resmi sayfasından desteğe ulaşın. İngilizce konuşmanız gerekebilir. Durumu anlatın.
Adresinize kadar gelip yenisini veriyorlar eskisini teslim alıp.

DİKKAT! Bu dediğimi ölü pixelle karıştırmayın, eğer gerçekten parlak pixel ise değişim yapılır. Ölü pixel için maksimum kusur adeti beştir.

Alıntıyı görüntüle
hocam konudan bağımsız bende de lg 27g440a-b monitör var ve sadece siyah koyu tonlarda 1 pixel kırmızıya dönüyor o da mı parlak pixel olarak nitelendiriliyor?

hocam konudan bağımsız bende de lg 27g440a-b monitör var ve sadece siyah koyu tonlarda 1 pixel kırmızıya dönüyor o da mı parlak pixel olarak nitelendiriliyor?
Evet, belirli koşullar altında da parlak pixel oluşabilir. Eski Gigabyte monitörümde yalnızca oyun oynarken beliren kırmızı pixel vardı, iade etmiştim. Çünkü panel değişimi haricinde kalıcı bir çözümü yok, yeni bir monitörü de o sürece sokmak istemedim.

Evet, belirli koşullar altında da parlak pixel oluşabilir. Eski Gigabyte monitörümde yalnızca oyun oynarken beliren kırmızı pixel vardı, iade etmiştim. Çünkü panel değişimi haricinde kalıcı bir çözümü yok, yeni bir monitörü de o sürece sokmak istemedim.
Ben de değişim istedim yok dediler 3 pixel kadar sınır varmış THH başvurdum bekliyorum

LG'nin parlak pixel politikası farklı o halde. Ben en çok bu sorunu yaşamak istemediğim için Dell'i seçmiştim.
bendekiler böyle hocam vatandan almıştım 2. ayını doldurmadan böyle oldu bekliyorum savunma geldi diyor işte thhye vermiştim 1.5 ay oldu

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-12 at 16.17.53 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-07-12 at 16.17.53 (1).webp
    295 KB · Hit: 9
  • WhatsApp Image 2026-07-12 at 16.17.53.webp
    WhatsApp Image 2026-07-12 at 16.17.53.webp
    126.1 KB · Hit: 9
bendekiler böyle hocam vatandan almıştım 2. ayını doldurmadan böyle oldu bekliyorum savunma geldi diyor işte thhye vermiştim 1.5 ay oldu
Hocam her türlü kazanacaksınız ama 4-5 ay daha beklemeniz gerekecek. Çok irite edici şu parlak pixel olayı gerçekten, bana kalırsa ölseler daha iyiydi :D

Hocam her türlü kazanacaksınız ama 4-5 ay daha beklemeniz gerekecek. Çok irite edici şu parlak pixel olayı gerçekten, bana kalırsa ölseler daha iyiydi :D
o kadar sürer mi usta yani şu an savunma istedi savunayı ya ayın 6 sında vermişler thhdeki memurla konuştum temmuz sonu yada ağustos başı gibi sonuçlanır belgeyi çıkartıp eğer kazanmışsam tabi vatan bilgisayara gidip paramı talep etmek

Geri