Bu Laptop Alınır mı?

Görseldeki Lenovo LOQ 15IRX10 (83JE00EQTR) modelinde yer alan NVIDIA GeForce RTX 5060 ekran kartı 100W (Watt) TGP değerine sahiptir. 🙂
Başlık, açıklama ve soru cevap hiç öyle söylemiyor ama? İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.
1783808706551.webp

1783808714003.webp

1783808906465.webp

Tek fan, 65W 5060. Yüksek W 5050 laptop attığınız laptoptan daha iyidir. Essential serisi aşırı kısıtlanmış mümkünse düz modeller daha mantıklı. Üstüne attığım modeller ile arasında RAM farkı var 16 GB RAM günümüz şartlarında yeterli değil.
Evet
Başlık, açıklama ve soru cevap hiç öyle söylemiyor ama? İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayır 100w satıcı yanlış bilgi vermiş ürünün model kodu ile araştırdığımda ürün 100w çıkıyor hepsi buradada çokça bu tarz hatalar oluyor işlemci 55w olarak gözüküyor bu nedenle 65w yazmış olabilirim hatalı mıyım?

Ya hocam neye inatlaşıyorsun? Yukarıdaki görsel de mi ikna etmiyor seni?
Alıntıyı görüntüle
Evet doğru dediginiz gibi 65w imiş nedense ben nasıl 100w sonuçuna vardım anlayamiyorum kusura bakmayın hocam gece yorgunluğu :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://app.hb.biz/FNaAVMFrvoiy galiba bu ürün ile karıştırmış olabilirim linkleri gerçi buda Essential 65 w mi olması gerek bunun satıcı yanlış söylemiş sanırsam

Son düzenleme:
Model numaralarına bak abicim tamamen farklı cihazlar ikisi. O arkadaşın attığı essential modeli. O görsel de lenovonun sitesinden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attığı linkteki cihaz 65W ben ona yazdım. Yoruma yazdığı model numarası farklı zaten.
okuman kotu o halde, en basta zaten bahsi gecen cihazin esseential olmadigini soylemistim. Senin cevap verdigin yorumda belirtilen model numarasindaki

okuman kotu o halde, en basta zaten bahsi gecen cihazin esseential olmadigini soylemistim. Senin cevap verdigin yorumda belirtilen model numarasindaki
Adam bunun linkini atıp 100W olduğunu iddia ediyordu biz de bu linkteki cihaz için konuştuk. Yazdığı model numarası 100W zaten ona laf eden olmadı. Model numaralarını karıştırmış o arkadaş.
Anlamadıysan bir kaç kere daha gözden geçir konuyu.

Geri