Başlık, açıklama ve soru cevap hiç öyle söylemiyor ama? İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.Görseldeki Lenovo LOQ 15IRX10 (83JE00EQTR) modelinde yer alan NVIDIA GeForce RTX 5060 ekran kartı 100W (Watt) TGP değerine sahiptir.![]()
Başlık, açıklama ve soru cevap hiç öyle söylemiyor ama? İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.Görseldeki Lenovo LOQ 15IRX10 (83JE00EQTR) modelinde yer alan NVIDIA GeForce RTX 5060 ekran kartı 100W (Watt) TGP değerine sahiptir.![]()
Loq essential modelleri 100W değil. 65W dostum.Görseldeki Lenovo LOQ 15IRX10 (83JE00EQTR) modelinde yer alan NVIDIA GeForce RTX 5060 ekran kartı 100W (Watt) TGP değerine sahiptir.![]()
EvetTek fan, 65W 5060. Yüksek W 5050 laptop attığınız laptoptan daha iyidir. Essential serisi aşırı kısıtlanmış mümkünse düz modeller daha mantıklı. Üstüne attığım modeller ile arasında RAM farkı var 16 GB RAM günümüz şartlarında yeterli değil.
Hayır 100w satıcı yanlış bilgi vermiş ürünün model kodu ile araştırdığımda ürün 100w çıkıyor hepsi buradada çokça bu tarz hatalar oluyor işlemci 55w olarak gözüküyor bu nedenle 65w yazmış olabilirim hatalı mıyım?Başlık, açıklama ve soru cevap hiç öyle söylemiyor ama? İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ya hocam neye inatlaşıyorsun? Yukarıdaki görsel de mi ikna etmiyor seni?Evet
Hayır 100w satıcı yanlış bilgi vermiş ürünün model kodu ile araştırdığımda ürün 100w çıkıyor
Evet doğru dediginiz gibi 65w imiş nedense ben nasıl 100w sonuçuna vardım anlayamiyorum kusura bakmayın hocam gece yorgunluğuYa hocam neye inatlaşıyorsun? Yukarıdaki görsel de mi ikna etmiyor seni?
Alıntıyı görüntüle
çok teşekkür ederim kralhttps://app.hb.biz/XM7IqAqZrFqx net ürün kral işlemcisi rekabetçi oyunları için gayet yeterli ekran kartı ise hikayeli oyunlar için tam bir canavar fiyatı da şu an piyasada en uygun farkettiysen arkadaş yakın fiyata 5050 atmışhiç düşünmeden alabilirsin
Eğer alacaksanız almanizi önermiyorum satıcı yanlış bilgi veriyor başka bir öneri yapabilirimçok teşekkür ederim kral
Lenovo LOQ 15IRX10 (83JE00EQTR) sozu gecen model numarali urun loq essential degil
Buna yorum yapmadım zaten yorumları takip et.Lenovo LOQ 15IRX10 (83JE00EQTR) sozu gecen model numarali urun loq essential degil
bu urundur:
Yorumlari takip etBuna yorum yapmadım zaten yorumları takip et.
Model numaralarına bak abicim tamamen farklı cihazlar ikisi. O arkadaşın attığı essential modeli. O görsel de lenovonun sitesinden.Yorumlari takip et
Attığı linkteki cihaz 65W ben ona yazdım. Yoruma yazdığı model numarası farklı zaten.Yorumlari takip et
okuman kotu o halde, en basta zaten bahsi gecen cihazin esseential olmadigini soylemistim. Senin cevap verdigin yorumda belirtilen model numarasindakiModel numaralarına bak abicim tamamen farklı cihazlar ikisi. O arkadaşın attığı essential modeli. O görsel de lenovonun sitesinden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Attığı linkteki cihaz 65W ben ona yazdım. Yoruma yazdığı model numarası farklı zaten.
Adam bunun linkini atıp 100W olduğunu iddia ediyordu biz de bu linkteki cihaz için konuştuk. Yazdığı model numarası 100W zaten ona laf eden olmadı. Model numaralarını karıştırmış o arkadaş.okuman kotu o halde, en basta zaten bahsi gecen cihazin esseential olmadigini soylemistim. Senin cevap verdigin yorumda belirtilen model numarasindaki