Bilgisayar Kapalı ama Klavye Işığı Yanıyor

z.talha

80+
Reaksiyon skoru
54
merhaba bilgisayarımı komple kapatmama rağmen ya bazen klavyenin ışığı tamamen açık kalıyor yada tuşuna bastığımda yanıp sönüyor psuyu aç kapa yaptığımda tamamen açık kalıyor bilgisayar kapalı olmasına rağmen endişelenmem gereken bi sorun mu klavye ucuz bim klavyesi frisby fk-g575qu

Işık sönmüyorsa sistemde hala elektrik vardır. Korkulacak birsey olduğunu sanmıyorum fişi çek gitsin.

Benim mouse yıllardır öyle. Pcnin fisini çekmediğim surece kapali olmadan mouse ışığı yanıyor. Kasa kapali olsada bir sekilde elektrik geliyor bende anlamıyorum amasimdiye kadar bi soeun yasamadim ki o bilgisayarda psu 4 yillik anakart 11 12 yillikti

Bildiğim kadarıyla psu zaten anakarta sürekli standby modunda yaklaşık 5v lık güç gönderir.Psuyu kabloya taktığınızda eski psularda hatta elektirik sesini duyarsınız.Korkulacak bir durum yok ama istersen Biostan erp modunu kapatabilirsin.

Dostum bu dediğin şeyi kapatabiliyosun bios ayarından ancak çok açıklayan yok o yüzden anakart markası hangisiyse yapay zekaya söyle pc kapalı iken klavye mouse ışığı yanıyor biostan bu ayarı kapatmak istiyorum de ona göre yol gösteriyorlar. Ayrıca pc kapalı iken fişten çekme çekersen eğer psunun içindeki kondansatörlerde elektirik olmaz tekrar takıp çalıştırdığında birden elektirik yüklemiş olursun o yüzden fişe takılı kalsın hem daha hızlı açılır hemde daha sağlıklı olur

merhaba bilgisayarımı komple kapatmama rağmen ya bazen klavyenin ışığı tamamen açık kalıyor yada tuşuna bastığımda yanıp sönüyor psuyu aç kapa yaptığımda tamamen açık kalıyor bilgisayar kapalı olmasına rağmen endişelenmem gereken bi sorun mu klavye ucuz bim klavyesi frisby fk-g575qu
Çok çok çok çok normal bir şey. Konu açmak yerine internette araştırsan milyon tane çözüm şekli. Var boşa zaman kaybetmene gerek yok burda cevap bekleyerek.

biosdan erp ayarına bakın. on ya da s4+s5 tarzı bir seçenek varsa onu seçin. pc kapandığında usb portlarına giden enerjiyi kesmiş olursunuz.

bütün anakart üreticileri ErP ismini kullanıyor. msi asus da falan erp ready olarak da görebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,446
Üyeler
199,158
Son üye
marquin

Geri