Pxn V10 Ultra Ayarı Nasıl Yapılıyo

Alperrss

80+
Reaksiyon skoru
5
İyi günler elinizde asetto corsa ve ets2 icin ayar varmı daha ilk direksiyonum baya acemiyim

İyi günler elinizde asetto corsa ve ets2 icin ayar varmı daha ilk direksiyonum baya acemiyim
Şu konulara bakabilirsiniz.

Şu konulara bakabilirsiniz.

İyi aksamlar hocam ben iki gundur deniyorum ürünü pek hosuma gitmedi iade etmeyi dusunuyorum pedallardan dolayi onun yerine onerebilceginiz bisi varmi

İyi aksamlar hocam ben iki gundur deniyorum ürünü pek hosuma gitmedi iade etmeyi dusunuyorum pedallardan dolayi onun yerine onerebilceginiz bisi varmi
Pedallarının neyi hoşunuza gitmedi? Moza da alsanız aynı pedalları kullanıyor. Load-cell pedal almadığınız müddetçe bu bütçelerde pedallar bu şekilde. Load-cell dediğim pedallar ise set fiyatından pahalı.
V10 Ultra yerine VD4 önerebilirim ama o da aynı pedalları kullanıyor.

Pedallarının neyi hoşunuza gitmedi? Moza da alsanız aynı pedalları kullanıyor. Load-cell pedal almadığınız müddetçe bu bütçelerde pedallar bu şekilde. Load-cell dediğim pedallar ise set fiyatından pahalı.
V10 Ultra yerine VD4 önerebilirim ama o da aynı pedalları kullanıyor.
Dik olusu ve pedal surekli kayiyo basarken, benim g29 kullanma sansim olmustu bir iki sattligine hosuma gitmisti pedallari ama kronik bi makine en iyisi biraz para biriktirip baska bisi alicam

Dik olusu ve pedal surekli kayiyo basarken, benim g29 kullanma sansim olmustu bir iki sattligine hosuma gitmisti pedallari ama kronik bi makine en iyisi biraz para biriktirip baska bisi alicam
pedal kayması sabitlememenle alakalı. başka alternatifin yok. arkasına bi kutu falan koyup sabitliceksin mecbur. boşuna iade etme bence

Normal parke üstüne fln koyduysan kayması normal olabilir, bu kaymayan paspaslar halılar fln iyi olabilir, ya da yapışkan bir şeyler. İade hakkından kaç gün kaldı? Onları da dene

konu dışı ama pedallar bana da sert geldi nasıl yumuşatabilirim

Normal parke üstüne fln koyduysan kayması normal olabilir, bu kaymayan paspaslar halılar fln iyi olabilir, ya da yapışkan bir şeyler. İade hakkından kaç gün kaldı? Onları da dene
Reis var zatende ustune dahada kaymasin diye arkasina bisi koydum pedallar sert ve baya dik geldi bana v10 pro alcaktim onun pedallar plastik vazgectim buda dedigim gibi, iade hakkim 10 gun daha var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pedal kayması sabitlememenle alakalı. başka alternatifin yok. arkasına bi kutu falan koyup sabitliceksin mecbur. boşuna iade etme bence
Benimde iade edesim yok uygunada aldim lakin dedigim gibi pedallar dik ve sert kullancagimi pek sanmiyom oyun zevki gidiyo

Yaylara bu gres yağından sıkmaktan başka çareniz yok.

Oyuncak değil bunlar arkadaşlar. Gerçek araç pedallarına göre dahi yumuşak pedallar nasıl sert geliyor anlamıyorum. Bacak kaslarınız zayıf sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,608
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri