Şu konulara bakabilirsiniz.İyi günler elinizde asetto corsa ve ets2 icin ayar varmı daha ilk direksiyonum baya acemiyim
İyi aksamlar hocam ben iki gundur deniyorum ürünü pek hosuma gitmedi iade etmeyi dusunuyorum pedallardan dolayi onun yerine onerebilceginiz bisi varmiŞu konulara bakabilirsiniz.
![]()
Rehber: PXN V10 Ultra/Pro oyun ve yazılım ayarları
Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süredir forumda direksiyon seti konularıyla ilgileniyorum. PXN V10 Ultra direksiyona sahibim ve ciddi anlamda ayar eksikliği çeken insanlar gördüm, bu yüzden bu konuyu yazıyorum. Pxn v10 ultra ve pro aynı modellerdir ikisi içinde ayarlar aynı yani fark eden...www.technopat.net
![]()
Rehber: PXN Direct Drive Setler Kurulum Rehberi
Arkadaşlar PXN'in yeni setlerini alan arkadaşlara hayırlı olsun tekrardan. Herkesin sorusuna yetişemeyeceğim için V10 Pro/Ultra ile VD4-VD6'ların kurulumu için gerekli videoları, yazılımı vs. buradan paylaşacağım. Öncelikle VD4 ve VD6 için masa aparatı ve set kurulumu. V10 Pro/Ultra...www.technopat.net
Pedallarının neyi hoşunuza gitmedi? Moza da alsanız aynı pedalları kullanıyor. Load-cell pedal almadığınız müddetçe bu bütçelerde pedallar bu şekilde. Load-cell dediğim pedallar ise set fiyatından pahalı.İyi aksamlar hocam ben iki gundur deniyorum ürünü pek hosuma gitmedi iade etmeyi dusunuyorum pedallardan dolayi onun yerine onerebilceginiz bisi varmi
Dik olusu ve pedal surekli kayiyo basarken, benim g29 kullanma sansim olmustu bir iki sattligine hosuma gitmisti pedallari ama kronik bi makine en iyisi biraz para biriktirip baska bisi alicamPedallarının neyi hoşunuza gitmedi? Moza da alsanız aynı pedalları kullanıyor. Load-cell pedal almadığınız müddetçe bu bütçelerde pedallar bu şekilde. Load-cell dediğim pedallar ise set fiyatından pahalı.
V10 Ultra yerine VD4 önerebilirim ama o da aynı pedalları kullanıyor.
Hocam direksiyon standı niye almadınız?Dik olusu ve pedal surekli kayiyo basarken, benim g29 kullanma sansim olmustu bir iki sattligine hosuma gitmisti pedallari ama kronik bi makine en iyisi biraz para biriktirip baska bisi alicam
Makine pek icime sinmediHocam direksiyon standı niye almadınız?
pedal kayması sabitlememenle alakalı. başka alternatifin yok. arkasına bi kutu falan koyup sabitliceksin mecbur. boşuna iade etme benceDik olusu ve pedal surekli kayiyo basarken, benim g29 kullanma sansim olmustu bir iki sattligine hosuma gitmisti pedallari ama kronik bi makine en iyisi biraz para biriktirip baska bisi alicam
Reis var zatende ustune dahada kaymasin diye arkasina bisi koydum pedallar sert ve baya dik geldi bana v10 pro alcaktim onun pedallar plastik vazgectim buda dedigim gibi, iade hakkim 10 gun daha varNormal parke üstüne fln koyduysan kayması normal olabilir, bu kaymayan paspaslar halılar fln iyi olabilir, ya da yapışkan bir şeyler. İade hakkından kaç gün kaldı? Onları da dene
Benimde iade edesim yok uygunada aldim lakin dedigim gibi pedallar dik ve sert kullancagimi pek sanmiyom oyun zevki gidiyopedal kayması sabitlememenle alakalı. başka alternatifin yok. arkasına bi kutu falan koyup sabitliceksin mecbur. boşuna iade etme bence