Kasma Drop Yeme Yardımcı Olursanız Sevinirim

MHz hızları bios ayarı yaptım sonuç aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlarım ekran kartını takınca oluyor o apu veya kendi ekran kartımda olmuyor
Hocam mhz ayarı dememiştim, elinde 2 ram varsa ram slotundan sök tek tek her birisini çalıştırıp açmayı dene pcyi.

Hocam mhz ayarı dememiştim, elinde 2 ram varsa ram slotundan sök tek tek her birisini çalıştırıp açmayı dene pcyi.

Dediniz yaptım yaparken profil 1 yaparak yaptım ama bf 5 de aynı hala eğer diğer arkadaşın dedi gibi bf oyunlarındaysa sorun sadece önemli değil donanımsal arza olmasın yeter garantisi yeniyken donanımsal sorunları çözmek istiyorum sonra uğraştırırlar

Dediniz yaptım yaparken profil 1 yaparak yaptım ama bf 5 de aynı hala eğer diğer arkadaşın dedi gibi bf oyunlarındaysa sorun sadece önemli değil donanımsal arza olmasın yeter garantisi yeniyken donanımsal sorunları çözmek istiyorum sonra uğraştırırlar
Anladım, peki diğer ağır oyunlarda sorun oluyor mu?

Sorun yaşandı an çıkıp gpu Z den baktım da gördüğünüz gibi anlık güç ve kullanım düşmüş anakattan şüpheleniyorum yarın servise göndericem

Sorun yaşandı an çıkıp gpu Z den baktım da gördüğünüz gibi anlık güç ve kullanım düşmüş anakattan şüpheleniyorum yarın servise göndericem
Biostan cpu lite load mode 7 yap hyper threading kapa ia cep aç c state aç

Drop yedim de veriyor sanırım bu hataları bundan da kaynaklı olabileceğini düşündüm

Bakıyorum nasıl yapicam bir dk

Kapalı hocam açtım da öyle de denedim fark etmedi
Dİgital all powerdan da cpu loadline calibration control ü mode 4 yap. Anakartının marka modelini ve bu ayarları gpt ye sor sana nokta atışı yerini söyler

Dİgital all powerdan da cpu loadline calibration control ü mode 4 yap. Anakartının marka modelini ve bu ayarları gpt ye sor sana nokta atışı yerini söyler
CPU lite load mode 7 yaptım hyper threading kapattım ia dedinizi bulamadım şimdi bida mi deniyim ?

Dediniz herşeyi yaptım ia dışında Dİgital all powerdan da cpu loadline calibration control ü de yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,523
Üyeler
199,178
Son üye
saicodes

Geri