Bilgisayar Ekipmanları ve Dekorasyon İçin Öneri

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,513
Tamamını okuyup yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻
Bilgi sahibi başkalarını etiketlerseniz de çok güzel olur :blobdance:

Şuanki ekipmanlar ///
Mouse: Glorious Model I
Klavye: Aula F75 (beyaz)
Monitör: Rampage Rm-421 Flower
Mouse pad: Klasse Pro 90x40
- Klavyeden çok şikayetçi değilim ama sistemdeki HER ŞEY siyah, klavye tek başına beyaz. Zaten garantisi yok o yüzden modifiye edip boyama fikri falan var aklımda. Yeni keycaps + gövdeyi boyama düşünüyorum. Eğer öyle yapmazsam da şuankini satıp benzer fiyatta (2000-3000 civarı) yeni klavye almak istiyorum %75 boyut olacak şekilde.
- Monitörüm TN panel ve çok dandik bir Rampage modeli. Değiştirmeyi en çok istediğim şey bu. 24,5 inç şuan ve daha büyük olmasını kesinlikle istemiyorum. RX 9070 + 7800x3D kullandığım için 1440p geçsem mi diye düşünüyorum ama FPS oyunu da çok oynadığım için emin değilim. Güzel renkler, 180hz ve 24,5 inç en önemli şartlarım. Marka takıntım yok ve 1080p veya 1440p olması fark etmez.
- Mousepadimi seviyorum ama üstünde lekeler olmaya başladı, fotoğrafını sonra ekleyeceğim. Eğer o sorunu çözme yolunu bulursak yenisini almam ama çözümünü bilmeyenlerden çok pahalı olmayacak mousepad önerileri bekliyorum.
- Ekstra olarak şerit şeflerle falan aydınlatma yapmayı ve duvara ses yalıtım paneli düşünüyorum başka estetik fikirlere açığım.

ekipman konusu benim çok bildiğim bir konu değil ama elimden geldiğince bakayım direk bir model önermiycem
mouse almadan önce tutuş şeklini öğren ona göre seç öncelikle
klavye olarak bende de f75 var dediğin gibi güzel illa siyah istiyorsan dediğin gibi keycaps tak ama boyamanı pek önermem ilerde elinden çıkartırken zorlanırsın yeni alıcam diyorsan manyetik klavyeye yönelebilirsin
monitör sistemindeki en sırıtan parça ilk onu değiştir ama almışken 1440p al fps oynarken yine düşürürsün hikayelide 1440 kalır
mousepad olarak ben steelseries qck heavy tavsiye edebilirim ama şuanki fiyatıyla değil indirime girerse

ekipman konusu benim çok bildiğim bir konu değil ama elimden geldiğince bakayım direk bir model önermiycem
mouse almadan önce tutuş şeklini öğren ona göre seç öncelikle
klavye olarak bende de f75 var dediğin gibi güzel illa siyah istiyorsan dediğin gibi keycaps tak ama boyamanı pek önermem ilerde elinden çıkartırken zorlanırsın yeni alıcam diyorsan manyetik klavyeye yönelebilirsin
monitör sistemindeki en sırıtan parça ilk onu değiştir ama almışken 1440p al fps oynarken yine düşürürsün hikayelide 1440 kalır
mousepad olarak ben steelseries qck heavy tavsiye edebilirim ama şuanki fiyatıyla değil indirime girerse
Tamam teşekkürler

bütçe yeterse bence sırayla F108 pro klavye full seversen ekranlı knoblu vs + razer viper v3 pro + iem kulaklık monitör olarakta g65b @Tayfunns hocam önermişti elim ayağım oldu monitör yok böyle bir zevk ister oyun için kullan ister tv gibi kullan miss gibi monitör mouse pad klasse bende kullandım da şuan aim spirit hybrid var

bütçe yeterse bence sırayla F108 pro klavye full seversen ekranlı knoblu vs + razer viper v3 pro + iem kulaklık monitör olarakta g65b @Tayfunns hocam önermişti elim ayağım oldu monitör yok böyle bir zevk ister oyun için kullan ister tv gibi kullan miss gibi monitör mouse pad klasse bende kullandım da şuan aim spirit hybrid var
Kanka konunun başında özellikle tamamını okumanızı rica etmiştim, yardım etmeye çalıştığın için sağol ama okumadığın çok belli :D Klavye %75 olacak, mouse bütçesi 2-3k, monitör içinde 27 inç kesinlikle olmayacak yazmıştım :kekw: Yine de sağol fikrim değişirse bakarım

Kanka konunun başında özellikle tamamını okumanızı rica etmiştim, yardım etmeye çalıştığın için sağol ama okumadığın çok belli :D Klavye %75 olacak, mouse bütçesi 2-3k, monitör içinde 27 inç kesinlikle olmayacak yazmıştım :kekw: Yine de sağol fikrim değişirse bakarım
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-fiyati,833559360.html sanırım buydu 3.5k ya düşüyordu geçen kaçırdım troy kartım yok diye :/ mouse olarakta viper v3 prodan önce bunu kullanıyordum memnundum açıkçası https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-scyrox-v8-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,899052306.html klavyede bütçe varsa kesinlikle bence f108 pro alınmalı tabii full seviyorsan ben sevdiğim için direkt çektim. ktc yi kaçırdığım için hala 2. monitörü aramaktayım fiyatı düşerse çekeceğim yada 2. monitör olarak g65b kalacak ana monitör olarak dual falan bakcam sanırım

Klavye için iki farklı seçenek vereyim.

Öncelikle tuşları siyah yapabilirsin bu tarz bir şey alıp. Görüntü açısından gayet güzel oluyor bana kalırsa ama illa siyah klavye istiyorsan da captain75 gayet güzel fiyatta şu an.

Mouse olarak da V9 Pro Plus işini görür bence fazlasıyla.

Klavye için iki farklı seçenek vereyim.

Öncelikle tuşları siyah yapabilirsin bu tarz bir şey alıp. Görüntü açısından gayet güzel oluyor bana kalırsa ama illa siyah klavye istiyorsan da captain75 gayet güzel fiyatta şu an.

Mouse olarak da V9 Pro Plus işini görür bence fazlasıyla.

Mouse'nin Darmoshark M3 V2den daha iyi tek yani optik switch olması sanırım, M3 V2 daha büyük o yüzden onu alacağım sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,324
Üyeler
200,089
Son üye
corayzen43

Geri