🔥İndirim Anthony Jackson 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 499tl

Tamamen pamuk olanlarından değil de pamuk+modal olanlarından almak daha mantıklı. Hatta tamamen modaldan iç çamaşırı kullanmak bir erkeğin kendine ve vücuduna yapacağı en büyük iyiliklerden biri olur.

Ufaklık rahat etsin istiyosanız normalde L beden giyen biriyseniz 2XL veya üzeri alın mutlaka

100 kilo biriyim 2xl sınırda oluyor. bel lastikleri çok gergin daraltıyor insanı. kumaş kalitesi de 1 bilemedin maksimum 1 buçuk yıllık. Fiyat uygun alınır ama totonuzun rahatı sizin için çok daha önemliyse attığım linkteki dagiyi öneririm. Yok gibi bir şey aşırı rahat bir kumaş. 2XL si de çok rahat oldu bana . Fiyatı biraz yüksektir ama rahatlığı mükemmel.

Geçen ay 675TL'ye almıştım %25 gibi bir indirime denk geliyor. Bir kaç senedir kullanıyorum gayet iyi bir Boxer. %95 Pamuk ve %5 Likra'dan oluşuyor.

Alıntıyı görüntüle
Satıcı shadow tekstil diye biri çakma olmasın
Geçen ay 675TL'ye almıştım %25 gibi bir indirime denk geliyor. Bir kaç senedir kullanıyorum gayet iyi bir Boxer. %95 Pamuk ve %5 Likra'dan oluşuyor.

edit:

1 paket çektik eyvallah.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boxer her sene alınan bisey değil mi😀

Hangisini aldıysam elbet yırtılma vs yapiyor
yok hocam 4 yıldır aynı seti giyiyorum

Geçen renkli olanı almıştım bi bakıyorum teker teker kayboluyor kim dızlıyorsa artık . Çok lazımdı sağol cektim 1 tane

Geçen renkli olanı almıştım bi bakıyorum teker teker kayboluyor kim dızlıyorsa artık . Çok lazımdı sağol cektim 1 tane
pederinkilerle karışıyor ya büyük sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,555
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri