Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Ne kadar hızlı istersen de maliyet doğru orantıda logaritmik olarak artıyor.

Ben her zaman sana hak veriyorum biliyorsun 😇
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bot yazdırmak sorun değil herhangi bir yapay zekaya şunu istiyorum derseniz yazar asıl konu hız ve otomatik alım geliştirmelerinde. O zaman teknik bilgi gerekiyor çünkü ne istediğinizden ziyade ne gerektiği ve eksikler önemli
Chatgbt bir deniyeyim dedim. Derdimi anlattım bana bot hazırla dedim :D Demez olaydım. Tamam başlıyoruz diye diye yarım saat oyaladı beni. Şunu yapsak süper olur diyor tamam yap diyorum ondan sonra başlıyoruz deyip şunu da eklersek çok daha iyi olur diyor. Tamam diyorum onu da ekle. Sonra bana merak etme çok güzel olacak sana kodları hazırlayacağım ve birrlikte geliştireceğiz diyor. Tamam çok konuştun yap artık şunu dedim en son. Haklısın az laf çok iş hemen başlıyoruz ama sana şu önerilerimde olacak falan felan dedi. Dedim senin yapacağın işe kapattım sayfayı :D. Yandan laptopa alacağım ürünü sayfasını açtım auto f5 ile f5 attırıyorum :D Az öcne depoya düştü istediğim ürün ben görene kadar oda telegrama düşmüş zaten o da kaçtı.

Chatgbt bir deniyeyim dedim. Derdimi anlattım bana bot hazırla dedim :D Demez olaydım. Tamam başlıyoruz diye diye yarım saat oyaladı beni. Şunu yapsak süper olur diyor tamam yap diyorum ondan sonra başlıyoruz deyip şunu da eklersek çok daha iyi olur diyor. Tamam diyorum onu da ekle. Sonra bana merak etme çok güzel olacak sana kodları hazırlayacağım ve birrlikte geliştireceğiz diyor. Tamam çok konuştun yap artık şunu dedim en son. Haklısın az laf çok iş hemen başlıyoruz ama sana şu önerilerimde olacak falan felan dedi. Dedim senin yapacağın işe kapattım sayfayı :D. Yandan laptopa alacağım ürünü sayfasını açtım auto f5 ile f5 attırıyorum :D Az öcne depoya düştü istediğim ürün ben görene kadar oda telegrama düşmüş zaten o da kaçtı.
Hahahahaha yapay zeka dünyasına hoş geldiniz :D Eskiden Google da bunu mu demek istediniz diye diretirdi sürekli. Şimdi de yapay zekalar aldı o görevi hele ki az muhabbet edin, rahat konuşun bak nasıl yılışık yılışık hareket etmeye başlıyor :D

1050 TL olan mı :D sürekli deniyorum bitiyor ben de alamadım
He yaa araç içi kamerasına alacağım bir türlü denk gelmedi gitti

HyperX Pulsefire Mat Gaming Mousepad (L)
₺369,55
-- Son 45 ayın ucuz fiyatı (%63 indirim)

n11de 32750 9 taksit var da bütçem 25 şimdiliik temiz 2. el kovalıcam
Konudan alakasız ama psere internetten oyun yükleniyor mu yoksa sadece cd ile mi oynamak gerekiyor

₺369,55
-- Son 45 ayın ucuz fiyatı (%63 indirim)

Dipnot bu mousepadi tavsiye ederim. Pürüzlü gibi bir yapısı var ama kullanım olarak harika bir mousepad. Asus Keris 2 ace, Razer Viper v3 pro mouselar ile kullanıyorum baya iyi

Geri