Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Bunu denk getirdim ama alt kısmıda göndermezlerse iade ederim :D

Alıntıyı görüntüle
Bu sadece üst çıktı. Açıklamada elbise yazıyordu. Müşteri hizmetleride elbise takım gelecek demişti ama malesef. 1260 iade yapalım dediler ama kabul etmedim. Bunu yarın iade ediyorum. Elbise sanıp almayın :D.

Ciddi ciddi SD kartlara bile bot basılmış. Babamın arabaya 256 sandisk Extreme Pro alayım dedim yetişemiyorum. Demek ki köleyi tekrar aktif etmek lazım

ps5 denk getiren var mı 26ya falan

Sony PlayStation 5 DualSense Edge Wireless Controller Oyun Kolu - Midnight Black (Bilkom - Resmi Distribütör Garantili)

9.243 TL
akakçe 12.500tl den başlıyor ithalatçı garantililer.
1783936123010.webp

Ciddi ciddi SD kartlara bile bot basılmış. Babamın arabaya 256 sandisk Extreme Pro alayım dedim yetişemiyorum. Demek ki köleyi tekrar aktif etmek lazım
Bunların botu nasıl oluyor merak ettim. Bir durum olduğu belli zaten gelen incehesap'ta bile her şey yok oluyor direkt.

3 ay sonra small tşörtler dışında bir şeyler bulaibildim gerçekten indirimli.
o da gece maç izlemesem muhtemelen bulamazdım
bir de 40gbps type c kablo falan aldım sabah 5 te 250 tl den
ugreen dp 1.4 kablo 310tl

sabaha karşı 3-4 de bakmak lazım artık heralde

Alıntıyı görüntüle
prime dayde 250 liraya 25w belkin aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunların botu nasıl oluyor merak ettim. Bir durum olduğu belli zaten gelen incehesap'ta bile her şey yok oluyor direkt.
hocam yapay zekaya ile uğraşa uğraşa yazdırabilirsin şuanda muhtemelen daha kolaydır. ben gpt 5.4 ile yazdırmıştım

prime dayde 250 liraya 25w belkin aldım

hocam yapay zekaya ile uğraşa uğraşa yazdırabilirsin şuanda muhtemelen daha kolaydır. ben gpt 5.4 ile yazdırmıştım
Maşallah ne diyeyim. Hiç bilgim yok o işlerle istesem de yapamam ben :kekw:

1 aydır söylüyoruz ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin...
Ben her zaman sana hak veriyorum biliyorsun 😇

Maşallah ne diyeyim. Hiç bilgim yok o işlerle istesem de yapamam ben :kekw:
Bot yazdırmak sorun değil herhangi bir yapay zekaya şunu istiyorum derseniz yazar asıl konu hız ve otomatik alım geliştirmelerinde. O zaman teknik bilgi gerekiyor çünkü ne istediğinizden ziyade ne gerektiği ve eksikler önemli

Geri