Yardım En İyi Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyeleri: Bütçe 8k'ya Kadar

Sizce hangisi?

• SteelSeries Arctis Nova 5,X,P

Oylar: 5 18.5%
  • SteelSeries Arctis Nova 7

Oylar: 0 0.0%
  • SteelSeries Arctis Nova 7 Gen2

Oylar: 8 29.6%
  • HyperX Cloud III S Wireless

Oylar: 14 51.9%
  • Razer Kraken V4

Oylar: 0 0.0%
  • Hiçbiri değil cevap yazacağım

Oylar: 2 7.4%

• Oy kullanan toplam üye
    27
Evet bütçemiz 5 ti 6 oldu gittik Logitech G733 aldık pişman olup iade ettik şimdi bütçe 7.5 hatta 8k yeter ki tatmin edici sesi olsun ve mikrofonunu duyan kötü diyemesin teşekkürler ilginiz için.
İndirimleri kovalal 4.6 5.2 düştü geçen Nova 7p al geç

Nova 3 RGB : Kablolu
Nova 3X ve 3P : Kablosuz Bluetooth model

Normalde hem 3 te hem de 5'te 7.1 surround yokmuş fakat uygulama içindeki engine sayesinde sanal 7.1 aktifleştirilebiliyormuş. Ben 3P modelini aldığım için engineye erişemedim steelseries o imkanı sunmamış. Eğer 3 te olduğunu bilsem kablolu da olsa direkt onu denemek isterdim. Kullanan arkadaşlarıma soruyorum 5 i al diyorlar
O zaman bir süre indirim bekleyebilirseniz daha iyi olur. 7500 bandında geziyor şuan 6 ya falan düşerse alabilirsiniz. Şuanki fiyatı bir ederinden bir tık fazla diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirimleri kovalal 4.6 5.2 düştü geçen Nova 7p al geç
Nova 7p gen 2 4.6 ya düşmüştü ondan mı bahsediyorsunuz ?

O zaman bir süre indirim bekleyebilirseniz daha iyi olur. 7500 bandında geziyor şuan 6 ya falan düşerse alabilirsiniz. Şuanki fiyatı bir ederinden bir tık fazla diye düşünüyorum.

Nova 7p gen 2 4.6 ya düşmüştü ondan mı bahsediyorsunuz ?
Evet ondan bahsediyorum

İlginiz için çok teşekkür ederim. Steel kalitesini çok duydum o yüzden Nova 3P almıştım fakat engine desteği yokmuş o yüzden iade etmiştim. Ama Nova 3P'nin izalasyonu logitech'ten çok daha iyiydi dıştan ses almıyordu. Büyük ihtimalle Nova 5'te aynı kasa 3 ile ama daha gelişmiş modelidir. Nova 5 pahalı fakat X ve P daha uygun diye biliyorum sizinki direkt 5 mi yoksa X veya P olarak bir model mi aldınız? Logitech G733'ü verdikten sonra G522'yi direkt alacaktım fakat globalde onun da sorunları varmış heves uğruna bu sefer yanlış tercih yapmak istemiyorum.. Nova 5'te 7.1 yok diyor fakat uygulama üzerinden desteği varmış galiba açtınız mı?

Bulamıyorum hocam keşke 4k'ya olsa da alsam Logitech G733 aldım 6.200 tl'ye ama kulağımdaki James Donkey 712'nin verdiği ses kalitesini vermedi çok üzdü.. kablolu mu bakmak lazım anlamadım ki. Çok yüksek seslerde kullanan biri değilim ama birinde ses %10-20 seviyelerinde gayet yeterliyken diğer kulaklıkta sürekli 80-90 seviyelerinde kullanmak çok garip geldi. Mikrofon kalitesi de kötüydü loginin iade ettim şimdi yeni kulaklık arayışındayım varsa öneriniz bakarım çok teşekkür ederim
JD gibi 7.1 fason üretim ürünlerde Çinlilerin ürettiği CMedia ses kartları kullanılıyor. O tarz bir ses istiyorsanız batılı ürünlerden uzaklaşmanız lazım. Eğer şans vermediyseniz Mchose X9 alınabilir. Yine benzer bir ses kartının üst modelini kullanıyor.

Mchose X9 kumaş ped geliyor. Hem kumaş hem deri pedle geliyor.

2026-07-13_18-24.webp

İlk olarak batılı markalara göre Çinliler malzemesi kaliteli sürücüleri, daha uyguna veriyorlar. Batılılar saçma sapan model uydurup, daha ucuzunu içine iteliyorlar. Döviz kaynaklı da zaten ederinden pahalılar. Bir de yerelde halen marka takıntılı, 3 katı bana girsin ama batılı marka alayım sevdalılarından dolayı, bunları yerele getiren esnaf bayağı fiyatları şişiriyor.

Yazılım tarafında iki taraf da çok iyi sayılmaz. Ama Çinliler bence bu tarafta da hafiften öne geçmeye başladılar. ATK, Mchose falan uygulamaları güzel, hazır EQ ayarları iş görüyor ve kullanıcılara EQ ayar paylaşma sistemleri de sunuyorlar.

Son düzenleme:
Geçende vatan 5.2 e verdi tekrar bu fiyatları inebiliri hocam vaktinüz varsa bekleyip kampanya kovalamak mantıklınolur
İndirim beklemek mantıklı hocam dediğiniz gibi ama bu fiyatlardan almak için pek de ümitlenmemek lazım. Anında bitiyor çünkü; görenler al sat için bile kaçırmadan alıyor. 7p gen 2 modeli 7k ya düşse ben alırım mesela.
Piyasa da çok değişken zaten, ürünlerin fiyatları hiç sabit kalmıyor. 7p gen 2 modeli 7500₺ iken biraz daha insin diye beklerken 12000₺ ye kadar çıkmış, güncel olarak da en uygun 9499₺ gördüğüm kadarıyla.

Havit H2002P'de de aynı chipset var. Ama kablosuzda mecburen daha üt CMedia chipsetlerini kullanmaları gerekiyor. Yani burada size hoş gelen ses kartını bulmak kalıyor. O da biraz dene ve yanıl yoluyla oluyor. Çinlilerin belki en yetersiz olduğu şey fiziksel mağaza ve deneme olayı. Çünkü yerele bu firmaları getirenler, maksimum kâr edelim kafasıyla satmıyorlar. O yüzden fiziksele de geçmeleri zaman alıyor, Wraith belki yapar ama daha yolu var.

2026-07-13_18-26.webp

C3S için kumaş ped vermiyorlar. Hatta deneme amaçlı 1 defa cloud 2 için istedim yine vermediler.
Bu bütçede kulaklık arayışındaydım bende. Arkadaşımda Logitech G522 kullandım kalite güzel ama ses kısıktı o nedenle beğenmedim.

Nova 7 Gen 2 tam bu aralıktaydı ama fiyatı yükseldi düşerse o olabilir.

Cloud 3S çok fazla öneriliyor bir yandan da çok fazla sorunundan bahsediliyor fakat yedek parça desteği ( kumaş pad vs) iyi diye biliyorum.

Son olarak kendim de Rog Pelta ve Nova 5 arasında kaldım. Diğer forumda Peltayı öve öve bitirememişler fakat bu forumda ve globalde sorun yaşayanlar çok olmuş. Cashback ile güzel fiyatlara geliyordu ama içime çok sinmedi. İncelemelerim sonucunda denemek için Nova 5 satın aldım ve Youtube da bir kanalın eq ayarını denedikten sonra kulaklıktan baya memnun kaldım. Hafifliği, bağlantı stabilitesi ve ses kalitesi güzel. Mikrofon tarafı da iyi geldi bana ama diğer kulaklıkları kullanmadan fikir veremem, sanırım Pelta da mikrofon daha iyi. Pelta için ek olarak Cashback kampanyası 12 Temmuz'da sona erdi, şuan mantıklı olmaz fiyatından dolayı muhtemelen. Gaming gecesinde cashback ile 4k ya geliyordu. Şuan ise 7k civarında.

Sonuç olarak Nova 5 denemenizi öneririm.

ben kablosuzu sağlık açısından kullanmak istemiyorum bütçe ile alakalı değildi çok şükür

fps için şiddetle c3 wireless öneririm ses ayarı yapmadan kullananlar kulaklığa kötü diyor

C3S için kumaş ped vermiyorlar. Hatta deneme amaçlı 1 defa cloud 2 için istedim yine vermediler.
Bir konuda hatta birden fazla konuda destekten iletişim kurarak ücretsiz kumaş pad desteği sağladıklarını okumuştum. Çok fazla talep aldıkları için desteği sonlandırdılar ise bilemiyorum.

Geri