DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,499
128gb yeterse 16e 256 lazımsa 17e al geç. Yeni e serisi cihazlardan sonra 12-13-24-25 hepsini at çöpe boşver
Bütçe Varken 17e Daha Mantıklı Olurdu Şahsen .Apple iPhone 16E 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
Apple iPhone 16E 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Siyah 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
niye sorun olsun tasarım farkı sadece
tek fark işlemci ve magsafe ise 10 bin değmezBütçe Varken 17e Daha Mantıklı Olurdu Şahsen .
+ Yazılım Desteği Ve Güncel Model Olması Bir Çok Yandan Yine İyi Oluyor .tek fark işlemci ve magsafe ise 10 bin değmez
1 yıl için 10k değmez+ Yazılım Desteği Ve Güncel Model Olması Bir Çok Yandan Yine İyi Oluyor .
Ekran Süresi Olarakta Daha İyi .
17e 256 gb sanırım o zaman değebilir+ Yazılım Desteği Ve Güncel Model Olması Bir Çok Yandan Yine İyi Oluyor .
Ekran Süresi Olarakta Daha İyi .
Yani Dediğim Gibi Vatan İndirimlerine Girer Büyük İhtimallen O Zaman Yapıştırılır .1 yıl için 10k değmez
13k mış hiç değmez
17e 256 gb sanırım o zaman değebilir
10k bir şey değil değer o farkaİki telefondan birini almayı düşünüyorum arada 10k fiyat farkı var değer mi sizce?
kamerayı baya kötülemişler , geniş açı olmaması gibilerinden,16daki kamera var 16e'de. 16e al geç kardeş 15 ve 13 pişman eder
geniş açı istiyorsan 17 almak en mantıklısıkamerayı baya kötülemişler , geniş açı olmaması gibilerinden,
Başka kötüleyecek sebep yok ki zaten? 20 senede bir defa kullandığın ultra geniş çok önemli değil. Şuan almamak için bahane arıyosunkamerayı baya kötülemişler , geniş açı olmaması gibilerinden,
5k fiyat farkı var. 1 yıl güncel olsun işlemcisi daha iyi olsun diye depebilir. Artı ceramic shield 2 var 17e de1 yıl için 10k değmez
13k mış hiç değmez
16e nin kamera 15ten biraz daha kötü 13ten net şekilde iyi. Karanlıkta video çekimi gerçekten kötü. Bende 16e kullanıyorum kuzenimde 15 var ikisinide kullandım deneyimledim. 15in 16e karşısında tek avantajı kamera ve dinamik ada. 2gb ram farkı bugün çok hissedilmesede ileride farkını göreceksinkamerası nasıldır peki
hocam sende o telefon mu varBaşka kötüleyecek sebep yok ki zaten? 20 senede bir defa kullandığın ultra geniş çok önemli değil. Şuan almamak için bahane arıyosun
16 daki kamera yok 16e de16daki kamera var 16e'de. 16e al geç kardeş 15 ve 13 pişman eder