Maksimum 3-4 Bin TL’Ye Kablosuz Mouse Önerisi

Mchose A7 ulta kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
Klavyem mchose, başta direkt o markaya bakmıştım fakat araştırırken sorun yaşayanlar beklediğimden fazla çıkınca tereddüt etmiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki, daha ucuza 2-3 bin arasına da bir şeyler önerebilir misiniz? Elimde seçenekler olmasını istiyorum, genelde atk a9 air öneriyor herkes. Sanırım rekabetçi oyunlardan dolayı ama ben çok fazla shooter oyunları oynamıyorum. O yüzden önceliğim ona uygun bir mouse bulmak değil.

Sakız gibi geveleyip duruyorsunuz bunu ağzınızda.

Wraith iade koşullarını değiştirdi.
Yasadigim orneklerden yola cikarak konusuyorum. Kullanicinin 21948129481 senedir hakki olan seyi yeni getirmeleri bila komedi baya:d Ayrica deneyimlerimden yola cikarak o cayma hakkini seni caydirana kadar ugrastirma ihtimalleri de yuksek. Kusurlu urunlerimde bile 20+ gun beklemisligim var. Kimse parayi yolda bulmuyor, valo oynayan herhangi biri de wraith sponsoru zaten ulkede:d

Klavyem mchose, başta direkt o markaya bakmıştım fakat araştırırken sorun yaşayanlar beklediğimden fazla çıkınca tereddüt etmiştim.

Peki, daha ucuza 2-3 bin arasına da bir şeyler önerebilir misiniz? Elimde seçenekler olmasını istiyorum, genelde atk a9 air öneriyor herkes. Sanırım rekabetçi oyunlardan dolayı ama ben çok fazla shooter oyunları oynamıyorum. O yüzden önceliğim ona uygun bir mouse bulmak değil.
Shooter oynasan bile farklar goz gormeyecek kadar dusuk seviye zaten. 1.5-2k+ herhangi mouseda teknik olarak farklar gormezsin. Malzeme kalitesi, premium dokunuslar fiyata etki ediyor. Keza dedigim gibi 1.3-1.5kya alacagin 3395 herhangi bi mouse bile isini cok cok fazlasiyla gorur.

valla hocam alalı yarım yılı geçti hiçbir sorun yaşamadım teknoloji biraz şans işi bana gelen ürünle sana gelen ürün aynı olmaya biliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,956
Üyeler
199,254
Son üye
violent99

Geri