Msi Maestro 500w Kablosuz Kulaklık İnceleme (Kendimce Detaylı :D)

5-10 dolarlık ürüne çin'deki fabrika dışında QC yaptırmak istesen kulaklıktan fazla tutar maliyeti :D. Ortadoğu ve asya pazarlarında böyle ürünler satıyorlar işte. 10 dolarlık kulaklık bozulunca garantisi sağlam olsun diye 3600 tl harcamak mantıklı mı sence?
Bana kalırsa atmış olduğum mchose v9 pro benzer fiyata kağıt üstünde ve kullanımda daha kaliteli hissettirecektir. Kişisel tercih ama hiç yoktan şu rampage gibi markalara bu tarz fiyat vermekten iyidir. MSI eskiden kaliteli ürünler üretirken son yıllar biraz bozdular. Çin ve Kore pazarıda açıkçası arayı açtı. eskisi kadar Msi vs ürün almak içimden gelmiyor bile.

1783984580925.webp

Havit 1900 civarı

Msi (yersen)
4k

1783984589662.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paranıza yazık ben uyarmış olayım.

Alıntıyı görüntüle

Havit 1900 civarı

Msi (yersen)
4k

Alıntıyı görüntüle

PCB Layoutlar aynı. klavye kasasını değiştirip 2 ekleme ile yeni model. Msi son yıllarda bozdu zaten inkar etmiyorum. eskisi kadar satamayınca onlarda düşük bütçelerde kopyala yapıştır methodunu kullanmaya başladı. dediğim gibi bu senelerde çinliler çok fazla iyi iş becermeye başladığından beridir bu tarz logolu ürünlere ekstra 2-3k vermeyi bende tercih etmiyorum.

Alıntıyı görüntüle

Havit 1900 civarı

Msi (yersen)
4k

Alıntıyı görüntüle

Sallarken de tutarlı olmakta fayda var. Attığınız iki ürününün tek ortak noktası aynı görünmeleri, başka alakaları olmayan iki ürün. Havit'teki MSI ile aynı ürün: https://www.hepsiburada.com/havit-g...anli-3-modlu-bt-2-4g-kablolu-p-HBCV0000GAPESV

Havit'in fiyatı

1784010150712.webp

MSI'ın fiyatı

1784010173406.webp

Sallarken de tutarlı olmakta fayda var. Attığınız iki ürününün tek ortak noktası aynı görünmeleri, başka alakaları olmayan iki ürün. Havit'teki MSI ile aynı ürün: https://www.hepsiburada.com/havit-g...anli-3-modlu-bt-2-4g-kablolu-p-HBCV0000GAPESV

Havit'in fiyatı

Alıntıyı görüntüle

MSI'ın fiyatı

Alıntıyı görüntüle
Tabii canım havit pazaryerinden binlerce satış yapıyor :D. Happy hour gelmedikçe bu forumdaki kimse havit ürünü almaz gitmişsin komisyonlu pazaryeri fiyatı atmışsın hahajs. Msi (havit ile aynı klon olan :D) itopyada 4k.

Eline sağlık inceleme gerçekten detaylı olmuş. Mikrofon kalitesinde üzüldüm. Ben de kulaklık arıyorum Steelseries nova 5P - 7 Gen 2 ve HyperX Cloud 3 arasında kaldım siz hangisini seçerdiniz?

Alıntıyı görüntüle

Havit 1900 civarı

Msi (yersen)
4k

Alıntıyı görüntüle

İki klavyenin görünüş harici en ufak benzerliği yok.
Havit ses testi
GK600tkl ses testi
Ayrıca biri kablolu biri kablosuz biri abs keycaps diğeri pbt keycaps. Biri dandik red switch diğeri fabrikasyon lubed sky switch. Sadece kasa aynı.

Tabii canım havit pazaryerinden binlerce satış yapıyor :D. Happy hour gelmedikçe bu forumdaki kimse havit ürünü almaz gitmişsin komisyonlu pazaryeri fiyatı atmışsın hahajs. Msi (havit ile aynı klon olan :D) itopyada 4k.
İtopyada 4k olması Neyi değiştirir? İtopya mı belirliyor piyasayı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,608
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri