❌İndirim Bitti! Macbook Pro M5 32gb-1tb 14inc-Gümüş 107.019 TL

yarbaykrod

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
PARAF 6 taksşt de var yazmayı unutmuşum

bu macler ne düşmüş böyle ya dünyanın hiçbiryerinde bu fiyatlar yoktur sanırım.

Son zam öncesi fiyatlar. Özellikle yüksek kapasiteli modellerde fark büyük olur. İhtiyacı olan kaçırmasın..

Tam bir LLM canavarı olur 32GB RAM ile, zaten MacBook Prom var yine de alasım geldi 😂

10K ucuza 24GB olanı da var bu arada ben o kadar abartmam diyene o da iyi fiyat. Ama ben alsam (hayır almamam gerek!) 32GB alırdım.

Son düzenleme:
alacak arkadaşlar siyah almayın renk atması oluyor zamanla.

Tam bir LLM canavarı olur 32GB RAM ile, zaten MacBook Prom var yine de alasım geldi 😂

10K ucuza 24GB olanı da var bu arada ben o kadar abartmam diyene o da iyi fiyat. Ama ben alsam (hayır almamam gerek!) 32GB alırdım.
llm işi için 48 gb tatlı olrudu 32 gb çok faydalı olmaz qwen 3.6 27b 16-32k context ancak çalışır ucu ucuna llm işi için önerim m5 max ayrıca bellek hızı harika

llm işi için 48 gb tatlı olrudu 32 gb çok faydalı olmaz qwen 3.6 27b 16-32k context ancak çalışır ucu ucuna llm işi için önerim m5 max ayrıca bellek hızı harika
16GB de çalıştırmayı denedim o modeli, ilk defa MacOS un çöküşüne şahit oldum bu deneme ile 😀

Maxlerin fiyatı da güzel, onlarda konfigrasyona göre 3 veya 4 kat daha yüksek bant genişliği var baz M5e göre, tabi beni çok aşar onların fiyatı o ayrı.

eğer şuan mac mini m4 + air m5 i satabilsem direk alırdım ama şöyle bir şey var mac mini m4 de işlemci 105 derece iken aynı işlemleri air m5 de yaptııgmda 70 falan oluyor. Sanki fanlı almak sıkıntı gibi.

16GB de çalıştırmayı denedim o modeli, ilk defa MacOS un çöküşüne şahit oldum bu deneme ile 😀

Maxlerin fiyatı da güzel, onlarda konfigrasyona göre 3 veya 4 kat daha yüksek bant genişliği var baz M5e göre, tabi beni çok aşar onların fiyatı o ayrı.
Windowsda dense model kullanma hocam 32 gb ram ve 8gb vramli bir ekran kartın varsa ornith 35b a3b kullan qwen 3.5 35b a3b üstüne geliştirilmiş bir model moe bir model qwen 3.6 27b ye yakın oldukça 4k context 20-25 tok/s alırsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eğer şuan mac mini m4 + air m5 i satabilsem direk alırdım ama şöyle bir şey var mac mini m4 de işlemci 105 derece iken aynı işlemleri air m5 de yaptııgmda 70 falan oluyor. Sanki fanlı almak sıkıntı gibi.
Hocam aynı cihazlar bende de var satarım diye güvenerek aldım ikisini 90 a gitse 15 de ben ekledim kafasındayım

M1 Proda 80-90 derece arası oluyor bende yüke girince, 105 çokmuş bir de baz M4 çok ısınmaz yani olay ne anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,616
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri