Oynadığınız En Underrated Oyunlar

Olabilir ama keyif aldim baya berbat denemez tek kusuru mekanikler bazen sapitiyor onun disinda guzel oyun
bazen update falan gelince oyuna çok komik buglar geliyordu öldürdüğün zombi uzaya falan uçuyordu çok iyiydi

bazen update falan gelince oyuna çok komik buglar geliyordu öldürdüğün zombi uzaya falan uçuyordu çok iyiydi
Ilk oyunda vardi bazi ozel itemler yan gorevden aliyorduk bombayi patlatinca zombiler ucuyordu sonra yere yapisiyordu fln superdi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Freedom fighters
çete kur savaş, baya eğlenceliydi 4-5 saat sürüyor

• Beğen
Split Fiction , her ne kadar underrated gözükmese de maalesef kalitesinin karşılığını alamadı bu sene.

• Beğen
Zamanında blood hunt diye bir oyun vardı. Kısaca anlatmak gerekirse fortnite ve pubg karışımı bir oyun. Bir sürü vampir var ve her vampirin kendince skilleri var. Haritada skilleri geliştirmek için kanını emebileceginiz insanlar var. Fortnite da ki gibi bir birinden güçlü silahlar vs var. Aynı zamanda harita küçük olduğu için maçlar hızlı bitiyor ve full aksiyon. Tabi oyun tutmadığı için serverlari kapattılar. Bence underrated bir oyun.

• Beğen
snowrunner
remnant

1783976723194.webp

1783976736855.webp

• Beğen
Ilk oyunda vardi bazi ozel itemler yan gorevden aliyorduk bombayi patlatinca zombiler ucuyordu sonra yere yapisiyordu fln superdi
2. oyunda da çok silah var (yakın dövüş) öyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

snowrunner ben de bayılırım. Araç fiziği olarak üstü yok bence. Underrated yazmadım çünkü sadece trde popüler değil yabancılarda popüler. Son çıkan meksika dlcsini merak ediyorum ama

Days Gone milletin şu oyunu sevmeyişini anlayamıyorum.

Linç kültürü ve etkileşim kasma isteği. O dönem piyango Days Gone'a vurdu. Çok güncel bir örnek daha vereyim. Sony'nin %17'lik satışı bulunan fiziksel oyunu durdurma kararına verilen tepki. PS'nin ne olduğunu bilmeyen bile imza kampanyasına katılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,458
Üyeler
199,162
Son üye
Lenoex

Geri