Üretra Darlığı Geçmiyormu ?

sonda dediğin nedir, direk penis içine takılan değildir herhalde. Mesanene sonda takmadılar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşerken zorlanıyor musun?
işerken zorlanıyorum. evet canım acıyor. geceleyin 3 4defa çişe kalkıyorum ama yapamıyorum.

6 yıl sonra ilk defa nüksetti doğru mu anladım
evet öyle gibi gözüküyor şimdilik. alttan yatan başka bir sebep yoksa

6 yıl sonra ilk defa nüksetti doğru mu anladım
bu arada ben ameliyat geçirmedim. hiç daralma olmadı öncesinde sadece kanama oldu.

işerken zorlanıyorum. evet canım acıyor. geceleyin 3 4defa çişe kalkıyorum ama yapamıyorum.
Bu noktada acilen üroloji randevusuna gitmelisin hatta gerekirse acilden girmelisin. Sistografi çeksinler orada çıkar ne olduğu. Geçmiş olsun valla seni ben anlarım ancak

bu aralar yoğun olduğum için hastaneyede gidemedim. darlıktan emin değilim ama öyle tahmin ediyorum.

Bu noktada acilen üroloji randevusuna gitmelisin hatta gerekirse acilden girmelisin. Sistografi çeksinler orada çıkar ne olduğu. Geçmiş olsun valla seni ben anlarım ancak
sağol bu arada dediğim gibi geçmediğine dair yorumlar gördüm. geçmiyormu bu şey hakikaten babam zaten sağ değil. annemin durumuda pek iç açıcı değil. geçmezsse bana kim bakar onuda bilmiyorum.

sizdemi bir sorun yaşadınız bu durumdan dolayı

sağol bu arada dediğim gibi geçmediğine dair yorumlar gördüm. geçmiyormu bu şey hakikaten babam zaten sağ değil. annemin durumuda pek iç açıcı değil. geçmezsse bana kim bakar onuda bilmiyorum.
çok çok geçmiş olsun, başın sağ olsun. öyle yatalak edecek bir durum yok, en kötü operasyonla orayı açıyorlar canını sıkma. biraz sıkman gerekir dişini sadece

geçmiş olsun peki şimdi durumunuz nasıl ?
1 yıl olacak nerdeyse, şu an iyiyim bir sorunum yok. arada nefesimi çok tutarsam veya sert hapşurduğumda kan basıncı aşağı hızlı inince garip bir his oluyor acı ve gıdıklanma karışımı. onun dışında idrar yapmakta sorunum yok.

çok çok geçmiş olsun, başın sağ olsun. öyle yatalak edecek bir durum yok, en kötü operasyonla orayı açıyorlar canını sıkma. biraz sıkman gerekir dişini sadece
tekrar ettiğini çok duydumda ondan korktum. sağolun

tekrar ettiğini çok duydumda ondan korktum. sağolun
zaman geçtikçe daralma artabiliyormuş evet, ama siz hiç operasyon geçirmemişsiniz. yani ben de geçirmedim benim de uzun vadede başıma gelmesi çok olası. Darlığı açıyorlar ve damak dokusuyla orayı dikiyorlar diye biliyorum.

yok cerrahi bir işlem yapılmadı sadece sonda taktılar antibiyotik verdiler idrar söktürücü filan kendiliğinden geçti
sonda dediğin idrar torbalı olan idrar kateterini mi diyon ? o, oranın iyileşme sürecinde geçici olarak takılmıştır. İlaç verdiler mi o kateterden ?

sonda dediğin idrar torbalı olan idrar kateterini mi diyon ? o, oranın iyileşme sürecinde geçici olarak takılmıştır. İlaç verdiler mi o kateterden ?
bilmiyorum. içinden bir sıvı yolladılar ama ilaçmı bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bilmiyorum. içinden bir sıvı yolladılar ama ilaçmı bilmiyorum.
aletin ucundan mesaneye giden bir şeyse ürinet kateterdir ama verdikleri ilaç falan da önemli sen doktora git en iyisi

üriner kateter bu balon içinde şişiyor işlem bitince söndürülüyor
1784036647850.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,821
Üyeler
199,227
Son üye
Ramazan dalli

Geri