Monitörde cw sesi olması pc ye zarar verirmi

O dediği hikaye iş oralara gelince kabul etmiyorlar başından savmış seni.Ayrıca çoğalma ihtimali var olayı sıcağı sıcağına hallet edeceksen sonradan sıkıntı çıkar yok bana göre sıkıntı olmaz idare ederim diyorsan hiç kurcalama devam et.Bence.
Zaten çok yaklaşınca duyuluyor eğer zararı yoksa ve zamanla çoğalmazsa benim için sıkıntı değil zaten pcnin sesi bastırıyor 😅

• Beğen
Reaksiyonlar: alse
Zaten çok yaklaşınca duyuluyor eğer zararı yoksa ve zamanla çoğalmazsa benim için sıkıntı değil zaten pcnin sesi bastırıyor 😅
Aslına bakarsan zamanla çoğalma ihtimali var.
Ama kafaya takmayıp sorun etmessen zamanla alışırsın.Çoğalsa bile sıkıntı olmaz o zaman.

Aslına bakarsan zamanla çoğalma ihtimali var.
Ama kafaya takmayıp sorun etmessen zamanla alışırsın.Çoğalsa bile sıkıntı olmaz o zaman.
Çoğalırsa götürürüm hocam o zaman mecbur almaları lazım zaten sesin fazla olması normal olmadığı için şuanda böyle kullaniyim ben zaten fazla değil dediğim gibi geceleri anca sessiz olunca ev belli oluyor kulaklık takmazsam.

• Beğen
Reaksiyonlar: alse
Çoğalırsa götürürüm hocam o zaman mecbur almaları lazım zaten sesin fazla olması normal olmadığı için şuanda böyle kullaniyim ben zaten fazla değil dediğim gibi geceleri anca sessiz olunca ev belli oluyor kulaklık takmazsam.
hocam son durum nedir

Hocam çok bir sorun olacağını sanmıyorum zamanla azalma ihtimali de var artma da ama öyle çok artma ihtimali yok monitörden geldiğinden emin misiniz eğer monitörden ise Eco Modu ve Dinamik Kontrastı Kapatmayı bir deneyin parlaklığı yükseltip azaltın hangi durumda geliyor onu tespit etseniz iyi olur ama çok dert edilicek bir durum değil gibi
SELAMÜN ALEYKÜM
Bugün yebi monitör aldım cw sesi var sağ alt tarafta joystik olan kısımdan kulağımı yaklaştırınca fark ettim normalmidir zararı olurmu monitörde olması yoksa değiştiriyimmi.

Arkadaşlar asusa yolladım olumlu sonuç yok böyle kullanıyorum.zaten kulaklık takınca duyulmuyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,346
Üyeler
199,344
Son üye
ayakyalayanşeytan

Geri