Matbaa İşinden Çıktım İyi mi? Yaptım ve Şuan İşsizim

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
980
SELAMÜN ALEYKÜM
Lise mezunuyum daha 18 e girmedim bizim burda matbaa vardı oraya girdiydim maaş asgari ücret durumuna göre ilerlicekti sigorta vardı ve yemek orada veriyorlardı fakat daha 1 gün çalıştım sonrasında çıktım çıkmamın sebebide hergün o sevmediğim işi yaparak geçecekti ömrüm.iş sıkıcıydı ve sohbet edebileceğim kişide olmadığı için yaş ortalaması 30-65 di dayanamadım çıktım.fakat gel gelelimki kuru fasulyenin faydalıra bu 1 haftadır 4,5 yere sordum araba ile ilgili ppf kaplama veya motor mekanik ile ilgili arabalarla fazla ilgiliyim ve severim fakat bi olumlu sonuç yok.şuanda evde oturuyorum ne oyun oynayasım var nede dışarı çıkma hevesim (iş olmadığı için) bi öneriniz varmı ? Birazda içimi dökmek için yazdım arkadaşımda yok yalnızım gemini ile sohbet ediyorum sanırım kafayı fıttırcak gibiyim 🙂

Ve bu arada yazın çalışmalık değil ful çalışmak için bundan dolayı birşeyler öğrenebileceğim iş istiyorum.bundan önce yaz tatillerinde veya 15 gğn tatillerde falan demirci vardı oraya gidiyordum fakat sigorta yapmadığı için bu sene gitmedim orayada.

Bence geri dön ben ancak iş buldum

İçine sinmediyse bosver iyi yapmışsın. Bende bir kaynak atölyesinde ise başlamıştım atölyede 2 usta var biriyle tanıştım şeker gibi adamdı 3-4 saat çalıştım epey iş yaptım sonra diğer usta geldi onunlada tanıştım adamla 2 cümle konuştum direkt işi bıraktım. 2 cümle o adamı tanımama yetti uzun vadede çok sorun yaşayacaktık hemen onlemimi aldım iş ciddiye binmeden. Gittim patronun yanına iş zor bunaltıcı ben yapamam parada istemiyorum dedim çıktım gittim

İçine sinmediyse bosver iyi yapmışsın. Bende bir kaynak atölyesinde ise başlamıştım atölyede 2 usta var biriyle tanıştım şeker gibi adamdı 3-4 saat çalıştım epey iş yaptım sonra diğer usta geldi onunlada tanıştım adamla 2 cümle konuştum direkt işi bıraktım. 2 cümle o adamı tanımama yetti uzun vadede çok sorun yaşayacaktık hemen onlemimi aldım iş ciddiye binmeden. Gittim patronun yanına iş zor bunaltıcı ben yapamam parada istemiyorum dedim çıktım gittim
Yani benim durumum böyle değildi tam olarak bendeki yaş ortalamasından dolayıydı ama evet iş içime sinmemişti gerçekten.

Yani benim durumum böyle değildi tam olarak bendeki yaş ortalamasından dolayıydı ama evet iş içime sinmemişti gerçekten.
Bendekilerde yaşlıydı ben yaşı sorun etmem hatta yaşlılarla daha iyi gecinirdimde bu 2. Usta benim normalde selam vermeyeceğim türden bir adamdı.

Bendekilerde yaşlıydı ben yaşı sorun etmem hatta yaşlılarla daha iyi gecinirdimde bu 2. Usta benim normalde selam vermeyeceğim türden bir adamdı.
Anladım hocam şimdide evde kaldım birazda pişman oldum gibi çıktığıma ama işi sevdiğimden değil işsiz kaldığımdan.bakalım hayırlısı.

tabii ki en doğrusunu yaptın. Sayende işsiz bir vatandaş iş bulacak. Belki onun daha çok ihtiyacı var. Sevaba girmiş oldun. Meslek edinmeye bak.
Bir mesleğin yoksa iş zor bulursun. Kimse işi bilmeyen birine pahalı arabasını emanet etmek istemez.

tabii ki en doğrusunu yaptın. Sayende işsiz bir vatandaş iş bulacak. Belki onun daha çok ihtiyacı var. Sevaba girmiş oldun. Meslek edinmeye bak.
Bir mesleğin yoksa iş zor bulursun. Kimse işi bilmeyen birine pahalı arabasını emanet etmek istemez.
Bugün eczanlere,optikcilere sordum bakalım numara aldılar lazım olursa diye ama hiç sanmıyorum olucağını.feci daralmaya başladım sadece evde oturuyorum yapacak bişi yok 😕

Bugün eczanlere,optikcilere sordum bakalım numara aldılar lazım olursa diye ama hiç sanmıyorum olucağını.feci daralmaya başladım sadece evde oturuyorum yapacak bişi yok 😕
İşsizken insanın aklına olmayacak şeyler gelmeye başlar. Bunu da bazen yaşamamız gerekiyor.

Bizim buralarda kasiyerlerin yaş ortalaması 20 falan. Kasiyer olabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,686
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri