NZXT H5 Flow stok fan yeterli mi?

kardeş başka yerde tartışın ne bu agresiflik sorun çözmeye çalışıyoruz burada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıcaklıklar normal olsa bile almalı mıyım peki örnek GPU maks 70 işlemci maks 65 civarları olsa bile problem olur mu anajartım vrm sogutması cok iyi degil b650m s2h
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

geldiğinde bakacam stok fanlar sys fana takılı değilse 2 tane p14 pro alıp çoklayıcı ile takmayı düşünüyom
Sıcaklıklar normal olmayacak işte onu söylüyorum fan almayıp denemene gerek yok. Ayrıca kusura bakma aw senin derdine düştük kalitesiz olduğunu anlatmaya çalışıyorum bizzat deneyimledim garip varlık kendisi şuan kullanıyo diyo kudurdu yok iyi diyo

Sıcaklıklar normal olmayacak işte onu söylüyorum fan almayıp denemene gerek yok. Ayrıca kusura bakma aw senin derdine düştük kalitesiz olduğunu anlatmaya çalışıyorum bizzat deneyimledim garip varlık kendisi şuan kullanıyo diyo kudurdu yok iyi diyo
tamam gelsin bi bakacagım anormalse nidentakmaya ter varsa alırım 2 tane p14 pro

Alt tarafa 120lik ters fanlar taktım onun dışında kutudan geldiği gibi.

Not: Benim kasam rgb fanla gelen modeliydi.
Merhaba. Ben de Rgb modelinden aldım bugün. Acaba önde gelen fan tek 1 adet 120mm’ lik fan mı, yoksa 3x120mm olan birleşik fanlardan mı geliyor? Satıcısı Amazon olmayan bir yerden aldım. Sordum; “Kutuyu açıp bakmıyoruz. Ama üreticiden gelen bilgiye göre 3x120mm tek parça fanlardan.” dedi. Sizdeki hangisi çıktı?

Bu arada henüz kasa elime geçmediği için kalitesi konusunda yorum yapamayacağım ama ben mecburiyetten bunu alabildim ancak. Eski kasam; Blueforce Spectra 6x120RGB Fanlı kasa idi. Yeni sistem topladım; Asus Z890-E Gaming Wifi Pro, Corsair Vengeance 2x16GB EGB DDR5 Ram, Intel Ultra 5 250KF Plus. Eski kasadan da NZXT Kraken Elite 240RGB Sıvı Soğutma, Zotac Twin Edge NVidia Geforce RTX3060 8GB Ekran Kartı var. Eski kasaya sığmayınca mecbur bu kasayı aldım kalan son paramla.

a
Merhaba. Ben de Rgb modelinden aldım bugün. Acaba önde gelen fan tek 1 adet 120mm’ lik fan mı, yoksa 3x120mm olan birleşik fanlardan mı geliyor? Satıcısı Amazon olmayan bir yerden aldım. Sordum; “Kutuyu açıp bakmıyoruz. Ama üreticiden gelen bilgiye göre 3x120mm tek parça fanlardan.” dedi. Sizdeki hangisi çıktı?
Önde niye 1 tane fan olsun ki. Görsellere bakarsanız 3lü fan olduğunu görebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,555
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri