Çözüldü✓ Razer Barracuda Pro Ses Sorunu

Reaksiyon skoru
1
Windows 10 dan 11 geçtiğimden beri yaptığım eqo ayarları çalışıyor ama oyunlarda değiştirsemde sesde bir değişim olmuyo mesela önceden csde %30 ses bile fazlayken şimdi %50 bile az geliyor silip yükledim sonuç hayla aynı

Belki söylediğim basit gelecek ama adaptörü bilgisayar açıkken sök tak yapabilir misin. Barracuda X kullanırken ses çok az geliyordu, ne denediysem de çözüm bulamamıştım. Windows açıkken adaptörü sök tak yaptığımda ses daha yüksek geliyordu. Yaklaşık 2 sene o şekilde kullandım yeni kulaklığa geçene kadar. Az eziyet çekirmedi Razer bana.

Belki söylediğim basit gelecek ama adaptörü bilgisayar açıkken sök tak yapabilir misin. Barracuda X kullanırken ses çok az geliyordu, ne denediysem de çözüm bulamamıştım. Windows açıkken adaptörü sök tak yaptığımda ses daha yüksek geliyordu. Yaklaşık 2 sene o şekilde kullandım yeni kulaklığa geçene kadar. Az eziyet çekirmedi Razer bana.
Eyw düzeldi tak çıkar yaptım komedi valla hahaha

Rica ederim hocam. Kulaklıklar konusunda şansım hiç yaver gitmedi çok fazla garip sorunla uğraştım, bazen çözümler çok basit oluyor :D. Lakin uyarmam gerekirse, adaptör 2 sene sonra falan komple emekliye ayrıldı bozuldu. Serviste 1300tl fiyat verdiler, garantiniz devam ediyorsa bir danışın isterseniz sonradan masraf çıkmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,722
Üyeler
200,488
Son üye
UltraVX

Geri