Kru3gerBey
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Roche de harika ama bu sıcakta erimeden gelmesi zor bence 
uykusuzken burda dolaşmamak gerek ikinci tl bir ürün diye okudum girdim
![]()
Kahve Dünyası Tambol Çilekli Milföy Dolgulu 100 gr - Fiyatı, Yorumları
Tambol Çilekli Milföy Dolgulu 100 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
![]()
Kahve Dünyası Roche Fıstıklı, Bitter Çikolata 700gr - Fiyatı, Yorumları
Roche Fıstıklı, Bitter Çikolata 700gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Bu direk bedava gofrik olan![]()
Kahve Dünyası Gofrik Bitter 8i Paket - Fiyatı, Yorumları
Gofrik Bitter 8i Paket yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
![]()
Kahve Dünyası Tambol Sütlü Fıstık Krokanlı 100 gr - Fiyatı, Yorumları
Tambol Sütlü Fıstık Krokanlı 100 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
![]()
Kahve Dünyası Tambol Bol Sütlü 77 gr - Fiyatı, Yorumları
Tambol Bol Sütlü 77 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
geçen buzlukta tambol unutmuşum, tarihi 1 ay geçmiş. Hiç aldırış etmeden iştahla gömdümBir sürü çikolata denedim, Tambol başka bir şey. Keşke tüm versiyonları indirimde olsaydı.
Yaz ayında bu kargolar erimiş halde gelir, riske girmeyip pas geçiyorum.
Roche adamı obez yapar. Çok başka bir çikolata.Roche de harika ama bu sıcakta erimeden gelmesi zor bence![]()
Migros kampanyası ne zamana biliyor musun?Paketlemeleri çok iyi olsa da maalesef yetmiyor. En son gelen çikolatalarım baya kötü haldeydi. Eriyip tekrar donunca tadı gidiyor.
Migros kampanyasını beklemek daha mantıklı.