Noctua Nh-D15 Hakkında

Reaksiyon skoru
16
3.500 TL 0 kutu buldum,ben fırsat olarak değerlendirdiğim için aldım. Sıvı sogutucuları sevmediğimden zaten başka bir hava sogutma alacaktım fiyat da uygun olunca bu modele yöneldim. Tavsiye eder misiniz, 0 fiyatları 7.5k civarında oldugunu hatırlatayım ben makul olduğunu düşünüyorum ? Ürünü kullanan var mıdır acaba ? Birde kasama da uymakta, Microatx kasaya takacagım 160mm kadar yer veriyor ürün de 140mm olaral görünmekte.

Bedavaya almışsın da nereden aldın o fiyata

3.500 TL 0 kutu buldum,ben fırsat olarak değerlendirdiğim için aldım. Sıvı sogutucuları sevmediğimden zaten başka bir hava sogutma alacaktım fiyat da uygun olunca bu modele yöneldim. Tavsiye eder misiniz, 0 fiyatları 7.5k civarında oldugunu hatırlatayım ben makul olduğunu düşünüyorum ? Ürünü kullanan var mıdır acaba ? Birde kasama da uymakta, Microatx kasaya takacagım 160mm kadar yer veriyor ürün de 140mm olaral görünmekte.
hata etmişsin gereksiz pahalı ve diğer markalardaki kuletipleride aynı performansa çok rahat yaklaşabiliyor. ebat olarak devasa fan kullandığın için sığmama ihtimalide var. eski nesil ve artık demode soğutuculara çok para vermeseydin.

Ankara'da yaşıyorum, bir bilgisayarcıda ürünleri gezerken kapalı kutusunu gördüm hiç açılmamış ürün poşetli duruyordu adamda 3500 tl deyince direk aldım hocam :D

Phantom spirit ile aralarında çok çok az bi performans farkı var noctua sadece daha sessiz karar senin alabilirsin 3500 lira değilde 3 e salarsa al kullan sessizlik takıntın varsa yoksa phantom spirit al

Noctua bu konuda hep tartışmalı, bir taraftan fiyat bir taraftan muadillerinin performansı. Ben bir süre kullanacagım bakalım dedikleri kadar FAN ve DBA performansı var mı , sizleri de ilerleyen safhada güncellerim

Şuan ki 2k civarındaki bir çok soğutucu ile aynı performansı verir Noctua hatta geri bile düşebilir lakin o fanlar her soğutucuda yok işte.

Hocam dediğiniz firmanın ürünleri de artık 2.5k dan başlıyor ve güncel fiyatları 5k ya kadar gelmekte. Eskisi gibi bir uygunlugunu göremiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağlam tokatlanmışsın. GO

Attıgınz ürün DBA olarak 35 leri görüyor, noname bir ürün ve bu ürüne 2k para vermemi mi istiyorsunuz ? Tercih meseli ben noctuanın mimarısine ve uzun ömürlülüğüne ayrıca sessizliğine güveniyorum. 1 yıl sonra fanlar ötmeye başlayınca tekrardan bu konuyu konuşalım

Hocam dediğiniz firmanın ürünleri de artık 2.5k dan başlıyor ve güncel fiyatları 5k ya kadar gelmekte. Eskisi gibi bir uygunlugunu göremiyorum

Attıgınz ürün DBA olarak 35 leri görüyor, noname bir ürün ve bu ürüne 2k para vermemi mi istiyorsunuz ? Tercih meseli ben noctuanın mimarısine ve uzun ömürlülüğüne ayrıca sessizliğine güveniyorum. 1 yıl sonra fanlar ötmeye başlayınca tekrardan bu konuyu konuşalım
Yok o da noname değil de 3500 TL’ye sıfır Noctua herkese nasip olacak bir fırsat değil

Scythe no name değil hocam öyle yazmadan önce bari iki arama yapsaydınız. 3.5k ya d15 de gayet güzel fiyat bu arada ancak ben yine de vermezdim. Noctuanın olayı da f/p lik değil zaten tamamen premiumluk, müşteri memnuniyeti üzerine

Dostum en az noctua kadar kaliteli bir markadan bahsediyorsun haberin olsun. Kaldı ki dba olarak aynı seviyede ve sp daha fazla.

1784069687721.webp

Son düzenleme:
Geri