Kısa Süreliğine iPhone 11 Alınır mı?

fazelbaba

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
15000
arkadaşlar ben 1-1,5 yıl boyunca kullanmak ardından da çok daha üst bir modele geçmek için bir telefon alıcam ve bu telefon da yüksek ihtimal ip11 olucak. Yakınlarda bir telefoncuda pili yeni değişmiş 100 pil sağlığı olan tertemiz bir 11 buldum 15k para istediler bir de yanında özelliklerini bilmesem de 11 pro var dı. 1 sene için 11 pro alınır mı yoksa 11 de idare eder mi? (oyun oynamıyorum sadece keyfi brawl stars falan telefonu oyun olarak zorlamam yani)

11 almanı önermem.
12 de almanı önermem pil sorunu var
13 bakabilirsin aksi halde iphone alma.

arkadaşlar ben 1-1,5 yıl boyunca kullanmak ardından da çok daha üst bir modele geçmek için bir telefon alıcam ve bu telefon da yüksek ihtimal ip11 olucak. Yakınlarda bir telefoncuda pili yeni değişmiş 100 pil sağlığı olan tertemiz bir 11 buldum 15k para istediler bir de yanında özelliklerini bilmesem de 11 pro var dı. 1 sene için 11 pro alınır mı yoksa 11 de idare eder mi? (oyun oynamıyorum sadece keyfi brawl stars falan telefonu oyun olarak zorlamam yani)
15K fuhuş bir fiyat iPhone 11 için, 10K dan fazla vermem şahsen. Ama bence bütçen çok kısıtlı değilse 11 de alma en az 13 alınır artık veya o olmuyorsa en kötü 12 bak.

11e 10kdan fazla verilmez. İdarelik alacaksan android bak bence

11e 10kdan fazla verilmez. İdarelik alacaksan android bak bence
kral androidden soğudum ben ya, yeni redmi note 13 pro telefonumu kaybettim o yüzden alıcam da redmide o kadar kasma yaşadım ki sisteminde androide soğudum valla gidip iphone alıp garantiye almak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

15K fuhuş bir fiyat iPhone 11 için, 10K dan fazla vermem şahsen. Ama bence bütçen çok kısıtlı değilse 11 de alma en az 13 alınır artık veya o olmuyorsa en kötü 12 bak.
düz 13 için adam 35k fiyat verdi .d

11 almanı önermem.
12 de almanı önermem pil sorunu var
13 bakabilirsin aksi halde iphone alma.
13 alacaktım da adam bana 35k fiyat verdi, internette de ne kadar güvenilir bilemiyorum parçası değişmiş almak istemiyorum nasıl olcak

kral androidden soğudum ben ya, yeni redmi note 13 pro telefonumu kaybettim o yüzden alıcam da redmide o kadar kasma yaşadım ki sisteminde androide soğudum valla gidip iphone alıp garantiye almak istiyorum

13 alacaktım da adam bana 35k fiyat verdi, internette de ne kadar güvenilir bilemiyorum parçası değişmiş almak istemiyorum nasıl olcak
O adama birdaha gitme. 24K ya sattık arkadaşın 13ü 😀

İnternetten alma zaten sarı sitede bölgenden ilan bul elden al.

O zaman çok anlamsız bu parayı vermek zaten eskimeye başladı artık güncelleme de almaz yakında, ben de kullanıyorum şu anlık götürüyor beni problem yok ta.
Bu seneki güncellemeyi alacak garip bir şekilde, normalde bu senekini almaması lazımdı Apple son bir kıyak yaptı 7 senelik cihaza. Büyük ihtimalle 12 nin de son güncellemesi bu seneki olur 11 ile beraber ona da desteği keserler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,754
Üyeler
199,218
Son üye
Kinqlao'S

Geri