Hangi Sistem Daha Mantıklı

NİTRQ

80+
Reaksiyon skoru
75
Aradaki fiyat farkına değer mi?

s75 aldım bugün bütün testlerini güncellemelerini yaptım herhangi bir sıkıntısı yok yarım saatlik cs2 sonunda 57 derece cpu 51 derece gpu şeklinde. ram olarak da cusu marka göndermişler varsa başka sorunuz yanıtlayabilirim.

Bende satın aldım daha teslim almadım merak ettiğim bir şey var ileriye dönük olarak psu değiştirmeyi düşünüyor musun onu çok eleştiriyorlar ve ram yükseltmek istersen nasıl yapacaksın

Bende satın aldım daha teslim almadım merak ettiğim bir şey var ileriye dönük olarak psu değiştirmeyi düşünüyor musun onu çok eleştiriyorlar ve ram yükseltmek istersen nasıl yapacaksın
Ram yükseltmek mantıksal olarak 1x16 olduğu için daha kolay değil mi nasıl?

Bence değmez eğer zamanon varsa itopyayı al ekran kartını 14 15 e sat sıfır kapalı kutu olarak sat 2 el 9060 xt 16 gb al 16 17 e 2 3 k ya aynı sistem oluşturursun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gamegaraj.com/oem-paket...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership bunu da alabilirainiz hpcam 9060 xt 16 gb hemde 50k daha uygun ssdisi gen 4 destekli

Son düzenleme:
taksitli alacaksan alttaki ama fp kasalar değil bence

ram olarak da cusu marka göndermişler.

@Che_
Sayın ceo.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
taksitli alacaksan alttaki ama fp kasalar değil bence
Taksitli olacağı için alttakini düşünüyorum da fp kasa öneriniz var mı peki?

Bence değmez eğer zamanon varsa itopyayı al ekran kartını 14 15 e sat sıfır kapalı kutu olarak sat 2 el 9060 xt 16 gb al 16 17 e 2 3 k ya aynı sistem oluşturursun

https://www.gamegaraj.com/oem-paket...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership bunu da alabilirainiz hpcam 9060 xt 16 gb hemde 50k daha uygun ssdisi gen 4 destekli
Taksitten dolayı biraz daha n11 e yöneliyoruz yoksa sizin attığınız sistemler de mantıklı

Taksitli olacağı için alttakini düşünüyorum da fp kasa öneriniz var mı peki?

Taksitten dolayı biraz daha n11 e yöneliyoruz yoksa sizin attığınız sistemler de mantıklı
yani bence fp kasa Yok öyle aceleniz yoksa abdu abiden veya vatandan sistem bekleyin

Geri