Arkadaşlar Ayakkabınızı Nereden Alıyorsunuz?

Reaksiyon skoru
12
Merhabalar arkadaşlar 47 numara ayakkabı giyen birisi olduğum için mağzalar ve dükkanlar da ayakkabı bulma konusunda zorlanıyorum yıllardan beri dir internet üzerinden alışveriş yaparım fakat artık ürün bulamaz oldum fiyatlar aldı başını gitti ve orjinal mi kaliteli mi sorusu kafamdan cıkmıyor o yüzden benim gibi büyük numara giyen arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.

Merhabalar arkadaşlar 47 numara ayakkabı giyen birisi olduğum için mağzalar ve dükkanlar da ayakkabı bulma konusunda zorlanıyorum yıllardan beri dir internet üzerinden alışveriş yaparım fakat artık ürün bulamaz oldum fiyatlar aldı başını gitti ve orjinal mi kaliteli mi sorusu kafamdan cıkmıyor o yüzden benim gibi büyük numara giyen arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.
aynı sorun bendede var hocam bende 48-48.5 giyiyorum geçen adidasın kendi sitesinde görmüştüm birde bazen şehir dışlarında bir tane dinlenme tesisinde avmde orijinal nike mağazası görmüştüm oradan bulmuştum numaramı boluda olması lazımdı önceden nıke ın sitesinden alıyordum oda gümrükten dolayı gönderim olmuyor

Zor iş 47 veya 48 bulabilmek. Kunduracı bulabilirsen yaptırabilirsin. Ama o da zor.

bu yazı crocs ile geçireceğim sanırım onda numara buldum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,844
Üyeler
199,232
Son üye
Canavarinyo1327

Geri