Hwmonitor Artık RTX 5000 Serisi'nde Hotspotları Gösterebiliyor?

SebekeSuyu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,086
Az önce İnstagram'da ZTTBuilds'ten gördüm, youtube'da aradım alttaki videoda da gördüm.Nvidia'nın bilerek gizlediği hotspot değerini HWMonitör 5000 serisinde gösterebiliyor daha öncesinde böyle bir kısım var mıydı bilmiyorum furmarkta 2dklık testte hemen 90'a dayandı. 5000 serisi kart kullananlar da deneyip sonuç atabilirse güzel olur.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-15 103743.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-15 103743.webp
    19.6 KB · Hit: 45
Az önce İnstagram'da ZTTBuilds'ten gördüm, youtube'da aradım alttaki videoda da gördüm.Nvidia'nın bilerek gizlediği hotspot değerini HWMonitör 5000 serisinde gösterebiliyor daha öncesinde böyle bir kısım var mıydı bilmiyorum furmarkta 2dklık testte hemen 90'a dayandı. 5000 serisi kart kullananlar da deneyip sonuç atabilirse güzel olur.

amdnin hotspotlar gömülüyordu nvidia farksız değilmiş ondan kapatmışlar :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Che_ @Loky 5070 ti çok merak ettim müsait olduğunuzda bakabilir misiniz düşükse olay çıkar :ROFLMAO:

sizde nasıl hocam
sizde de 5070 ti varmış unuttum
attım ben sonucu. furmarkta 2dk testte 90 oldu hotspot. ama benim kart gereksiz sıcak çalışıyor anlamadığım şekilde. kötü model olmamasına rağmen uv olmadan core 80 derecelere çıkıyordu. uv ile 70'e zor indirdim. hava akışından olsa gerek

attım ben sonucu. furmarkta 2dk testte 90 oldu hotspot. ama benim kart gereksiz sıcak çalışıyor anlamadığım şekilde. kötü model olmamasına rağmen uv olmadan core 80 derecelere çıkıyordu. uv ile 70'e zor indirdim. hava akışından olsa gerek
gpunun altında fan kullanmıyor musun, o yüzden olabilir

10 dakika da kaç dereceleri görür acaba 2k furmarkta

Bir bakayım benimki afiedle yanıyordur muhtemelen :kekw:

denediniz mi hocam
Meraktan denedim yarım saat. Tabi bende power cap'li bu ekran kartı yanmasını istemediğimden pinler. 520w'a sınırlamıştım.
- Oda sıcaklığı 27 derece.
- 3 fan alttan destek veriyor. Ön kasa fanları(3 adet) 140'lık, alt fanlar 120'lik.
- (-925mv) curve var.
- Memory Clock boost yok.

test.webp

600 yapsa güç sınırını, curve'ü kaldırsam 100 görür gibi.

Daha iyi uv yapan 95'te tutar bence.

Meraktan denedim yarım saat. Tabi bende power cap'li bu ekran kartı yanmasını istemediğimden pinler. 520w'a sınırlamıştım.
- Oda sıcaklığı 27 derece.
- 3 fan alttan destek veriyor. Ön kasa fanları(3 adet) 140'lık, alt fanlar 120'lik.
- (-925mv) curve var.
- Memory Clock boost yok.

Alıntıyı görüntüle

600 yapsa güç sınırını, curve'ü kaldırsam 100 görür gibi.

Daha iyi uv yapan 95'te tutar bence.
e şu an 82 değil mi gayet iyi bence. 95'te tutar dediğiniz 600w'ta mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,555
Üyeler
199,184
Son üye
Jrcacoo

Geri