Fransa 0 - 2 Yamal ve Pedrinin Takımı

Bu Beni Bağlamaz İstediğini Yapsın .

Buda 2022 Özeti .

Alıntıyı görüntüle
al bak burada bu Hollandalı ake messiye faul yapıyor 2 saniye sonra top arjantine geçiyor hakem devam kararı veriyor hakem ondan 2 saniye sonra arjantin topu kaybediyor burada , yani avantaj iptal oluyor o yüzden oyun duruyor ve Arjantin serbest vuruş kullanıyor. ama 1 gram futbol bilemediğiniz için anlamazsıniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

al bak burada bu Hollandalı ake messiye faul yapıyor 2 saniye sonra top arjantine geçiyor hakem devam kararı veriyor hakem ondan 2 saniye sonra arjantin topu kaybediyor burada , yani avantaj iptal oluyor o yüzden oyun duruyor ve Arjantin serbest vuruş kullanıyor. ama 1 gram futbol bilemediğiniz için anlamazsıniz
hüüü messi mısırlı oyuncuyu boğazlıyor ama hakem faül bile vermedi fifa messici hüüüü

Ekler

• 1000175182.webp
    1000175182.webp
    100 KB · Hit: 8
  • 1000175183.webp
    1000175183.webp
    117.8 KB · Hit: 8

hüüü messi mısırlı oyuncuyu boğazlıyor ama hakem faül bile vermedi fifa messici hüüüü
Yaşına Veriyorum Kardeşim , Fanboy Olacağına Objektif Ol !

1784110979408.webp

Alıntıyı görüntüle
OWMZKAMSKSMAKOWKAKAKAKAKALALOAbak kendini büyük sanıp akıllı olduğunu düşününen kardeşim öyle yapay zeka falan değil direkt maçtan görüntülü video ake faül yapıyor arjantin çıkmaya çalışıyor sonra çıkamıyor ve hakem doğal olarak arjantin lehine serbest vuruş veriyor .

Alıntıyı görüntüle
"75. dakika" ama olay 50. dk larda oluyor AI kullanma işini azaltalım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,843
Üyeler
199,232
Son üye
Canavarinyo1327

Geri