🔥İndirim Jack & Jones T-Shirtler 2'li Alımda 259 TL - 279 TL

%100 Pamuk kaliteli Paen eski adı Mugo tshirtler kaliteli harbi alcaksanız böyle sade düz Tshirtler alın https://paen.com/paen-basic-unisex-oversize-t-shirt?renk=beyaz&beden=s sepette 364 e düşüyor.

Daha uyguna arıyorsan bir şeyler https://www.trendyol.com/grimelange...rt-p-90429987?boutiqueId=61&merchantId=165724 F/P Tshirtleri

Saçma sapan reklam panosu tshirtlerine para vermeyin çoğu da polyester anasını satayım ya
182cm 82kiloyum oversize giymeyi seviyorum L beden fazla mı büyük olur

M al hocam ya %100 pamuk olduğundan dolayı çok az da olsa çekiyor yıkanmadan sonra. M almanı tavsiye ederim.
İnternetten asla kalıbımı tutturamıyorum. Pazardan 3xl alıyorum oluyor internetten alıyorum çuval gibi oluyor. paen için sizce ne alayım hocam. 172cm / 97kg. Göbekten dolayı vücuda yapışsın istemiyorum. Hafiften bol durmalı. L mi 2XL mi sizce?

182cm 82kiloyum oversize giymeyi seviyorum L beden fazla mı büyük olur
Yok hocam ideal olur tam kalıbında ben 1.80 110 kilo adamım XL Yapıştı ama vücut geliştirme falan biraz iriyim yani. Ona göre düşün ama L olucaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten asla kalıbımı tutturamıyorum. Pazardan 3xl alıyorum oluyor internetten alıyorum çuval gibi oluyor. paen için sizce ne alayım hocam. 172cm / 97kg. Göbekten dolayı vücuda yapışsın istemiyorum. Hafiften bol durmalı. L mi 2XL mi sizce?
Hocam %100 Pamuk olduğu için yıkandıktan sonra 1 beden çekiyor direkt en büyük bedeni alın kilonuz var sizinde bende olduğu gibi göbekten dolayı direkt en büyük bedeni alın.

Yok hocam ideal olur tam kalıbında ben 1.80 110 kilo adamım XL Yapıştı ama vücut geliştirme falan biraz iriyim yani. Ona göre düşün ama L olucaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam %100 Pamuk olduğu için yıkandıktan sonra 1 beden çekiyor direkt en büyük bedeni alın kilonuz var sizinde bende olduğu gibi göbekten dolayı direkt en büyük bedeni alın.
Konu açtım Sıcak fırsatlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,565
Üyeler
199,188
Son üye
Forbiddeninpederi

Geri