300-400k veya 250-300k Arası Araba Önerisi

Önceki bütçem 600k falandı bir tık eli düzgün araba almayı düşünüyordum ama altın daha da düşecek 5500 seviyelerine gelecek deniliyor. Bende şöyle düşünüyorum çok daha ucuz bir araba alayım paranın üstü altın olarak kalsın altın çıkana kadar ihtiyacım görülsün altın çıkınca arabayı değiştireyim. Mümkünse 250-300 arası bile daha iyi olur. Şuan albea palio clio falan bakıyorum bu paralara ne gelir bilmiyorum az masraf çıkarsın yılbaşına kadar oyalasın yeter.
Aga Malatyada yaşıyorum geçen ay 1.4 tüplü linea aldım gayet sorunsuz bir araba yakıt da çok az 340 a almıştım. 230 binde 2009 model ve gayet iyi iş görüyor.

Önceki bütçem 600k falandı bir tık eli düzgün araba almayı düşünüyordum ama altın daha da düşecek 5500 seviyelerine gelecek deniliyor. Bende şöyle düşünüyorum çok daha ucuz bir araba alayım paranın üstü altın olarak kalsın altın çıkana kadar ihtiyacım görülsün altın çıkınca arabayı değiştireyim. Mümkünse 250-300 arası bile daha iyi olur. Şuan albea palio clio falan bakıyorum bu paralara ne gelir bilmiyorum az masraf çıkarsın yılbaşına kadar oyalasın yeter.
Hocam hafif ticari piyasası çok uygun eğer sorun olmazsa senin için 2013-14 model 1.5dci dacia dokker bakabilirsin sorun çıkarmaz çıkarırsada çok ucuz parçaları

Palio albeadan Uzak dur temiz Clio 1.4 16 valf 98hp yada Megane 2 1.6 110hp bak
Albea temiz kalmamıştır zaten taksi çıkması hepsi de palio neden uzak duruluyor bence artık şahin yerine geçmiş bulunmakta hem parça olsun hem piyasası olsun.

Albea temiz kalmamıştır zaten taksi çıkması hepsi de palio neden uzak duruluyor bence artık şahin yerine geçmiş bulunmakta hem parça olsun hem piyasası olsun.
1.2-1.4 zaten gitmiyor 1.3 lerde 250k kimlere kadar gelmiştir eski fiatlar sanayinde çıkmıyor

1.2-1.4 zaten gitmiyor 1.3 lerde 250k kimlere kadar gelmiştir eski fiatlar sanayinde çıkmıyor
Hocam 1.4 16 valf olanıydı sanırım en iyisi bu modeli 1.6 da çok tercih edilmiyor fakat bizde vardı memnundum ben.

temiz citroen c3 bulabilirseniz alın bence. hem az yakar. hem de fena değil diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,478
Üyeler
199,804
Son üye
renac5234

Geri