bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,694
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi odun bile yüklenebilir arabaya bu süre içerisinde.al satı en hızlı ne ise onu alın konforu falan boş verin
Vallahi odun bile yüklenebilir arabaya bu süre içerisinde.al satı en hızlı ne ise onu alın konforu falan boş verin
Vallahi odun bile yüklenebilir arabaya bu süre içerisinde.
Aga Malatyada yaşıyorum geçen ay 1.4 tüplü linea aldım gayet sorunsuz bir araba yakıt da çok az 340 a almıştım. 230 binde 2009 model ve gayet iyi iş görüyor.Önceki bütçem 600k falandı bir tık eli düzgün araba almayı düşünüyordum ama altın daha da düşecek 5500 seviyelerine gelecek deniliyor. Bende şöyle düşünüyorum çok daha ucuz bir araba alayım paranın üstü altın olarak kalsın altın çıkana kadar ihtiyacım görülsün altın çıkınca arabayı değiştireyim. Mümkünse 250-300 arası bile daha iyi olur. Şuan albea palio clio falan bakıyorum bu paralara ne gelir bilmiyorum az masraf çıkarsın yılbaşına kadar oyalasın yeter.
bende malatyada yaşıyorumAga Malatyada yaşıyorum geçen ay 1.4 tüplü linea aldım gayet sorunsuz bir araba yakıt da çok az 340 a almıştım. 230 binde 2009 model ve gayet iyi iş görüyor.
Hocam hafif ticari piyasası çok uygun eğer sorun olmazsa senin için 2013-14 model 1.5dci dacia dokker bakabilirsin sorun çıkarmaz çıkarırsada çok ucuz parçalarıÖnceki bütçem 600k falandı bir tık eli düzgün araba almayı düşünüyordum ama altın daha da düşecek 5500 seviyelerine gelecek deniliyor. Bende şöyle düşünüyorum çok daha ucuz bir araba alayım paranın üstü altın olarak kalsın altın çıkana kadar ihtiyacım görülsün altın çıkınca arabayı değiştireyim. Mümkünse 250-300 arası bile daha iyi olur. Şuan albea palio clio falan bakıyorum bu paralara ne gelir bilmiyorum az masraf çıkarsın yılbaşına kadar oyalasın yeter.
Albea temiz kalmamıştır zaten taksi çıkması hepsi de palio neden uzak duruluyor bence artık şahin yerine geçmiş bulunmakta hem parça olsun hem piyasası olsun.Palio albeadan Uzak dur temiz Clio 1.4 16 valf 98hp yada Megane 2 1.6 110hp bak
Merkez mibende malatyada yaşıyorum
1.2-1.4 zaten gitmiyor 1.3 lerde 250k kimlere kadar gelmiştir eski fiatlar sanayinde çıkmıyorAlbea temiz kalmamıştır zaten taksi çıkması hepsi de palio neden uzak duruluyor bence artık şahin yerine geçmiş bulunmakta hem parça olsun hem piyasası olsun.
Hocam 1.4 16 valf olanıydı sanırım en iyisi bu modeli 1.6 da çok tercih edilmiyor fakat bizde vardı memnundum ben.1.2-1.4 zaten gitmiyor 1.3 lerde 250k kimlere kadar gelmiştir eski fiatlar sanayinde çıkmıyor
Aynısı dayımda vardı Albea olanı oda sanayiden çıkmıyorduHocam 1.4 16 valf olanıydı sanırım en iyisi bu modeli 1.6 da çok tercih edilmiyor fakat bizde vardı memnundum ben.
EvetMerkez mi