Öneri Xiaomi 17t Vs Poco F8 Pro Hangisi Daha İyi

Gabri

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
27000
Yurt dışı 27k ya bu iki telefondan birini alacağım. Çok kararsızım.
telefonda çok fazla oyun oynamıyorum. instagram vs. birde bazen konsere gidiyorum kaliteli zoom önemli benim için
şuan kullandığım telefon tecno camon 40 pro. kamera olarak güzel ama zoom da sınıfta kaldı

Yurt dışı 27k ya bu iki telefondan birini alacağım. Çok kararsızım.
telefonda çok fazla oyun oynamıyorum. instagram vs. birde bazen konsere gidiyorum kaliteli zoom önemli benim için
şuan kullandığım telefon tecno camon 40 pro. kamera olarak güzel ama zoom da sınıfta kaldı
Hocam bütçe yeterse Poco F8 ultra 16 GB öneririm

Yetmezse 15t pro

Yetmezse 15t pro
Hocam gideceğim yerde 15t pro yok ya. gözüm kaldıı şuan 15 pro da. kaçak alacağım iççin güvenilir bir yer olsuın istiyorum bu alacağım yerden daha önce de telefon aldım.

F8 Pro

Kamera olarak Xiaomi fiyat segmentinde en iyisi hocam (bir Xiaomi kullanıcısı olarak)

Yetmezse 15t pro
Hocam alacağım. Yere 10 günlük 15t pro gelmiş bugün, şimdi 15t pro 17t den daha mı iyi diyoruz. Bir kaç özelliklere baktım 17t de 1G+6P ibaresi var cam lensi var. 15t pro da göremedim çok önemli r detay mı bilmediğimden soruyorum

Hocam alacağım. Yere 10 günlük 15t pro gelmiş bugün, şimdi 15t pro 17t den daha mı iyi diyoruz. Bir kaç özelliklere baktım 17t de 1G+6P ibaresi var cam lensi var. 15t pro da göremedim çok önemli r detay mı bilmediğimden soruyorum
İşlemci olarak 15t pro daha iyi, kamera neredeyse birebir aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,636
Üyeler
199,404
Son üye
yolpol16

Geri