hekimoğlu adayı 80+ Silver Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 2,160 Reaksiyon skoru 707 Bugün, 00:15 #2 tadic3453 yazmış: Ne maçtı ama Devamı için tıklayın... babada öyle bir alt takim varki kenara 5 dk geçip maç kazandırıyor 2 dir
tadic3453 yazmış: Ne maçtı ama Devamı için tıklayın... babada öyle bir alt takim varki kenara 5 dk geçip maç kazandırıyor 2 dir
tadic3453 80+ Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 471 Reaksiyon skoru 113 Bugün, 00:16 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 hekimoğlu adayı yazmış: babada öyle bir alt takim varki kenara 5 dk geçip maç kazandırıyor 2 dir Devamı için tıklayın... O ortalar neydi be Arjantinin Atatürk'ü adam
hekimoğlu adayı yazmış: babada öyle bir alt takim varki kenara 5 dk geçip maç kazandırıyor 2 dir Devamı için tıklayın... O ortalar neydi be Arjantinin Atatürk'ü adam
d0zza 80+ Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 329 Reaksiyon skoru 182 Bugün, 00:20 #4 sesim kısıldı bağırmaktan, ingiltere golü attıktan sonra arjantinin kazanacağına bu kadar emin olmamıştım ya, adamlarda ki mental çok başka seviye ya
sesim kısıldı bağırmaktan, ingiltere golü attıktan sonra arjantinin kazanacağına bu kadar emin olmamıştım ya, adamlarda ki mental çok başka seviye ya
tadic3453 80+ Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 471 Reaksiyon skoru 113 Bugün, 00:21 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 d0zza yazmış: sesim kısıldı bağırmaktan, ingiltere golü attıktan sonra arjantinin kazanacağına bu kadar emin olmamıştım ya, adamlarda ki mental çok başka seviye ya Devamı için tıklayın... Öyle mükemmel oynadılar
d0zza yazmış: sesim kısıldı bağırmaktan, ingiltere golü attıktan sonra arjantinin kazanacağına bu kadar emin olmamıştım ya, adamlarda ki mental çok başka seviye ya Devamı için tıklayın... Öyle mükemmel oynadılar
fatik1881 80+ Bronze Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 1,228 Reaksiyon skoru 633 Bugün, 00:29 #6 Yaş geçer, yetenek baki kalır messi bunu kanıtladı
Ou-Sama 80+ Platinum Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 11,666 Reaksiyon skoru 6,330 Bugün, 01:01 #7 Mısır maçında da bu maçtada ilk yarı kapnı gibi Arjantin`i izliyorum, üstüne gol yiyorlar bu maç böyle niter diyip kapatıyorum bi bakıyorum geri çevirmişler çok inançlı ve dirayetli takım, futbol ruhu var damlada tebrik ederim, güzel maçlar izletti.
Mısır maçında da bu maçtada ilk yarı kapnı gibi Arjantin`i izliyorum, üstüne gol yiyorlar bu maç böyle niter diyip kapatıyorum bi bakıyorum geri çevirmişler çok inançlı ve dirayetli takım, futbol ruhu var damlada tebrik ederim, güzel maçlar izletti.