7800x3d İçin Anakart Önerisi

Tamamdir hocam fiyatıda uygun muhtemel alacaklarımda başta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim kasama olmaz mi acaba

Cooler master td500 v2

İşlemci için 2 el param güvende ile satın alabilirsiniz ama kutusu, faturası ve Garantisi olsun mutlaka. 2 gün içinde işlemciyi test edersiniz zaten.

yani 12 ye falan bulursam 2 daha verir 0 alırım diye dusunuyorum islemciyi

Hocam kafanıza her türlü olur, kasanız çok büyük bu arada. Bence kasayı satıp daha güzel bir kasaya geçebilirsiniz. Şahsen akvaryum vb. Kasalar hoş duruyor.

r5 3600 ve 13600k bozuldu suana kadar bari 3d den yüzüm güler insallah

yani 12 ye falan bulursam 2 daha verir 0 alırım diye dusunuyorum islemciyi
Uygun fiyata bulursanız kapın hemen ryzen 7 9800x3d'yi Facebook gruplarında, sahibende'de ve letgo'da araştırabilirsiniz. Mutlaka param güvende ile alın, size 2 veya 3 gün deneme hakkı tanıyor.

evet 9800 icin olabişir ben 7800 düsünüyordum

r5 3600 ve 13600k bozuldu suana kadar bari 3d den yüzüm güler insallah
İnşallah güler hocam, işlemci zor bozulan nir parça aslında. Sizde nasıl bozuldu tam anlamadım açıkcası. Sıvı soğutma montajını vesaire iyi yapın. Phantom sprit 120 se veya enermax liqmaxflo 360mm gibi soğutuculsrı tercih edebilirsiniz.

Hocam kasa upgrage aklimda ama şuan bu yaz devamında bir tablet almayi düsünüyorum üni icin yani kasayı erteleyeceğim

Bulursam alirim ama daha önce param güvende ile alış veris yapmadim hiç

Hocam kasa upgrage aklimda ama şuan bu yaz devamında bir tablet almayi düsünüyorum üni icin yani kasayı erteleyeceğim
Hocamz kasaya çok para vermeyin. Kasayı satup üzerine 1-2 ekleyip sahibinden de ikinci el kasa alın. Kasa en güvenilir parçalardan birisi zaten.

Bulursam alirim ama daha önce param güvende ile alış veris yapmadim hiç
Ben yaptım ve memnunum açıkcası. Siz genede araştırın bir ne olur olmaz. Şarjım %1 yarın konuşuruz hocam durumu.

Olabilir evet benim ekran kartı yükseltmem lazim ama

Tamamdir iyi geceler hocam sag olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,788
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales