Uygun fiyata bulursanız kapın hemen ryzen 7 9800x3d'yi Facebook gruplarında, sahibende'de ve letgo'da araştırabilirsiniz. Mutlaka param güvende ile alın, size 2 veya 3 gün deneme hakkı tanıyor.yani 12 ye falan bulursam 2 daha verir 0 alırım diye dusunuyorum islemciyi
İnşallah güler hocam, işlemci zor bozulan nir parça aslında. Sizde nasıl bozuldu tam anlamadım açıkcası. Sıvı soğutma montajını vesaire iyi yapın. Phantom sprit 120 se veya enermax liqmaxflo 360mm gibi soğutuculsrı tercih edebilirsiniz.r5 3600 ve 13600k bozuldu suana kadar bari 3d den yüzüm güler insallah
7800 ve 9800 arasında fazla performans farkı yok ama ben şahsen 9800 tercih ederdim.evet 9800 icin olabişir ben 7800 düsünüyordum
Hocamz kasaya çok para vermeyin. Kasayı satup üzerine 1-2 ekleyip sahibinden de ikinci el kasa alın. Kasa en güvenilir parçalardan birisi zaten.Hocam kasa upgrage aklimda ama şuan bu yaz devamında bir tablet almayi düsünüyorum üni icin yani kasayı erteleyeceğim
Ben yaptım ve memnunum açıkcası. Siz genede araştırın bir ne olur olmaz. Şarjım %1 yarın konuşuruz hocam durumu.Bulursam alirim ama daha önce param güvende ile alış veris yapmadim hiç