Yardım 5 Bin TL Kulaklık Tavsiyesi

Hocam ürün yok diyor ama stokta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı ürün gösteriyor amazon farkından ötürü amazondan almayı düşünüyorum çok fiyat farkı yok arada

Hocam ürün yok diyor ama stokta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı ürün gösteriyor amazon farkından ötürü amazondan almayı düşünüyorum çok fiyat farkı yok arada
o yüzden bu fiyatta kalmış ben de şaşırdım dikkat etmedim hiç kb

Yukardakiler kablolu bu bütçede güzel kablosuz modeller var cloud 3s bide nova 3p
Hocam diğer öneren arkadaşada aynı cevabı verdim cloud 5 değil 6 ve üstü steelseries ise güzel duruyor kutu içeriğine vs bakıcam eve gidince videodan

Hocam diğer öneren arkadaşada aynı cevabı verdim cloud 5 değil 6 ve üstü steelseries ise güzel duruyor kutu içeriğine vs bakıcam eve gidince videodan

Burada var sadece 6 bin tl'ye fakat mağaza stoğu olarak gözüküyor diğer sitelerde 8 bin tl yanlış görmüyorsam yani vatandaki stoklar bitince maalesef kalmayacak aynı fiyata. Nova 7 gen2 bulmuştum ben 8 bin tl'ye fakat Nova 5P ondan daha iyi diyorlar ben de kararsız kaldım.

cloud 5 6????

3p ve multi-platform farkı nedir tam olarak aynı ürün gibi duruyorlar isim olarak sadece multiplatform ve 3p ibaresini gördüm nova 3 de

Geri