Kendim almış kadar sevindim, hayırlı olsun. Bizim insanımız ya çok korkak ya da çok bilmiş olarak yorumluyorum. Almak isteyenlere güzel cesaret olur bu durum. Rakam çok iyi.Ben mağazaya gittim. Gözümle gördüm. 1 haftadır burada dediler. Ölü piksel ya da başka hata gözükmüyordu. 3 taksit ile aldım eve geldim 2 yıl garantili iade süresi var daha açmadım birazdan videosunu çekerek açacağım YouTube için kanalıma video yaparım. 2.el parası bile değil.
ekranın kendi ayarlarından toplamda ne kadar çalıştıgı yazıyor sanırım hocam oradan kontrol edebilir msiinizBen mağazaya gittim. Gözümle gördüm. 1 haftadır burada dediler. Ölü piksel ya da başka hata gözükmüyordu. 3 taksit ile aldım eve geldim 2 yıl garantili iade süresi var daha açmadım birazdan videosunu çekerek açacağım YouTube için kanalıma video yaparım. 2.el parası bile değil.
teşhir olunca ne sıkıntı oluyodustok yok teşhir hep
Tam olarak nerede acaba bir bakacağım şimdi kurulumunu yaptım. TV'lerde özel bir pin falan giriyorduk bunda direkt gözüküyor mu?ekranın kendi ayarlarından toplamda ne kadar çalıştıgı yazıyor sanırım hocam oradan kontrol edebilir msiiniz
ekranın kendi ayarlarından toplamda ne kadar çalıştıgı yazıyor sanırım hocam oradan kontrol edebilir msiiniz
Teşekkür ederim gerçekten ikinci el fiyatına bile değil monitör. Tertemiz çıktı. 2. monitör kolunu da aldım uzun bir süre götürür. İleride tekrar OLED alacağım zaten bu 2. ekranım yerine geçer.Tertemiz güle güle kullan 10.000 saate kadar yolu inş benimde böyle gelir