🔥İndirim - Teşhir - LG 27" Ultragear 27gr83q-B 1ms 240hz Qhd Ips Gamıng Monıtor 7.496tl

Garantisi var ise aynı şekilde alınır bence

Teşhir monitör riske girilip alınmaz bence.

Ben mağazaya gittim. Gözümle gördüm. 1 haftadır burada dediler. Ölü piksel ya da başka hata gözükmüyordu. 3 taksit ile aldım eve geldim 2 yıl garantili iade süresi var daha açmadım birazdan videosunu çekerek açacağım YouTube için kanalıma video yaparım. 2.el parası bile değil.

Ben mağazaya gittim. Gözümle gördüm. 1 haftadır burada dediler. Ölü piksel ya da başka hata gözükmüyordu. 3 taksit ile aldım eve geldim 2 yıl garantili iade süresi var daha açmadım birazdan videosunu çekerek açacağım YouTube için kanalıma video yaparım. 2.el parası bile değil.
Kendim almış kadar sevindim, hayırlı olsun. Bizim insanımız ya çok korkak ya da çok bilmiş olarak yorumluyorum. Almak isteyenlere güzel cesaret olur bu durum. Rakam çok iyi.

ekranın kendi ayarlarından toplamda ne kadar çalıştıgı yazıyor sanırım hocam oradan kontrol edebilir msiiniz

Yan monitör olarak fazla mı büyük kalır ?

ekranın kendi ayarlarından toplamda ne kadar çalıştıgı yazıyor sanırım hocam oradan kontrol edebilir msiiniz
Tam olarak nerede acaba bir bakacağım şimdi kurulumunu yaptım. TV'lerde özel bir pin falan giriyorduk bunda direkt gözüküyor mu?

Ekler

• 20260716_163852.webp
    20260716_163852.webp
    1.5 MB · Hit: 96
Tertemiz güle güle kullan 10.000 saate kadar yolu inş benimde böyle gelir

bende aldım arkadaşlar. Testini yaptırdım kontrol ettim çizik, ekran, ölü piksel hepsini rahat rahat kontrol ettim. Herhangi bir sıkıntı yoktu. LG ekrana güvenerek aldım.

Tertemiz güle güle kullan 10.000 saate kadar yolu inş benimde böyle gelir
Teşekkür ederim gerçekten ikinci el fiyatına bile değil monitör. Tertemiz çıktı. 2. monitör kolunu da aldım uzun bir süre götürür. İleride tekrar OLED alacağım zaten bu 2. ekranım yerine geçer.

Bu ne ya hicbir sey bugune ozel mi acaba evin ordaki vatana baksam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,788
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri