hata değil stoğu bitmiştir demek o ürününBulunduğunuz adrese ürün gönderilemiyor hatasına ne yapmak gerekiyor ?
hata değil stoğu bitmiştir demek o ürününBulunduğunuz adrese ürün gönderilemiyor hatasına ne yapmak gerekiyor ?
öncelikle eline sağlık hocam apk yi dört gözle bekliyorum.iphone kullanmıyorum bu yüzden build alamadım. ios build almak çok kanser bir iş. Elimden geleni yaparım iphone için de. yazılımı açık kaynak kod sunmak isterdim ancak bunu al-satçılara geçmesin diye yapmayacağım. bu sebeple forumda temmuz öncesi kayıt olmuş kişilere yollayacağım sadece. kaynak kodu görmek isterse de kategori moduna açık kaynak halde iletirim kodun güvenliğini incelemesi için dilerse
Spigen yerine Belkin ve Anker bakabilirsin daha kaliteli oluyor.Beklesem mi acaba ya başka bi kaliteli hızlı şarj seçeneğim var mıdır ki şuan pahalı çünkü 900 veremem 300 400 küsürlere iniyordu
çok almayınMSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WIFI 6E ATX Anakart → Akakçe'de ara
8.739,05 TL - Son 4 ayın ucuz fiyatı - (%66 indirim)
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6600(OC) MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6600(OC) MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
Onun satıcısı farklıydı diye gordum benAlınır mı ki
Ölü pikselli ürünü almam ben sana kalmışAlınır mı ki
Birde hasarlı gözüküyordu sanirimOnun satıcısı farklıydı diye gordum ben
doğru diyorsun. özürdilerim .Arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun ama depo konusunu ekran kartı muhabbetine çevirmişsiniz. Bir soru olur cevaplanir anlarım da siz sayfalardir bunu konuşuyorsunuz
Sağlık olsun hocam problem değilhocam kaçmış ya 27 bine 6 taksit az önce.
Haklısınız hocam depoya düşer mi diye sormuştum ordan açıldı kaydı konu kusura bakmayınArkadaşlar muhabbetiniz bol olsun ama depo konusunu ekran kartı muhabbetine çevirmişsiniz. Bir soru olur cevaplanir anlarım da siz sayfalardir bunu konuşuyorsunuz