Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

iphone kullanmıyorum bu yüzden build alamadım. ios build almak çok kanser bir iş. Elimden geleni yaparım iphone için de. yazılımı açık kaynak kod sunmak isterdim ancak bunu al-satçılara geçmesin diye yapmayacağım. bu sebeple forumda temmuz öncesi kayıt olmuş kişilere yollayacağım sadece. kaynak kodu görmek isterse de kategori moduna açık kaynak halde iletirim kodun güvenliğini incelemesi için dilerse
öncelikle eline sağlık hocam apk yi dört gözle bekliyorum.

MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WIFI 6E ATX AnakartAkakçe'de ara
8.739,05 TL - Son 4 ayın ucuz fiyatı - (%66 indirim)

MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WIFI 6E ATX Anakart

Arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun ama depo konusunu ekran kartı muhabbetine çevirmişsiniz. Bir soru olur cevaplanir anlarım da siz sayfalardir bunu konuşuyorsunuz

hocam kaçmış ya 27 bine 6 taksit az önce.
Sağlık olsun hocam problem değil
Arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun ama depo konusunu ekran kartı muhabbetine çevirmişsiniz. Bir soru olur cevaplanir anlarım da siz sayfalardir bunu konuşuyorsunuz
Haklısınız hocam depoya düşer mi diye sormuştum ordan açıldı kaydı konu kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,790
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri