5080 Sistemde Uyum Sorunu Var mı, Sorunsuz Çalışır mı?

kanka sakin olun ya fikrini belirtmiş sıkıntı yok asıl konuya odaklanalım uyum sıkıntı mı alım işlemine geçmek için full emin olmayı bekliyorum çünkü

Kanka ben anakartın sana ekstra sağladığı bir şey göremedim Bence

X870E Aorus anakartı tercih et hem daha ucuz hem master modelleri daha iyi faz değerleri sunuyor daha geleceğe dönük yani bilgin olsun onun dışında Para gayet doğru kullanılmış duruyor gayet güzel sistem

Bide psu da pahalı ama asus rog yani o yüzden onada karışmayacağım

Bide ssd olarak kingston kc3000 tercih edebilirsin daha sağlam dram

X870E Aorus anakartı tercih et hem daha ucuz hem master modelleri daha iyi faz değerleri sunuyor daha geleceğe dönük yani bilgin olsun onun dışında Para gayet doğru kullanılmış duruyor gayet güzel sistem

Asus rog psulari sesli çalışıyor diyorlar.

Asus rog psulari sesli çalışıyor diyorlar.
Asus rog loki kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum Gayet sessiz mükemmel titanium bir psu
Seriden seriye de değişebilir ama adamın tercih ettiği psu a tier

Tabi yüksek watt değerlerine çıktığında Coil whine yapmasıda normal bu asus rog a özel bir şey deil bunu her psu yapabilir

anakart senin öönerdiğin 1K daha pahalı bir de beyaz anakart istiyodum o yüzden Rog da kalmayı tercih edicem ama saol yinede

Asus rog loki kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum Gayet sessiz mükemmel titanium bir psu
Seriden seriye de değişebilir ama adamın tercih ettiği psu a tier

Tabi yüksek watt değerlerine çıktığında Coil whine yapmasıda normal bu asus rog a özel bir şey deil bunu her psu yapabilir
Nzxt c1000 modeli nasıldır. O psuyuda övüyorlar

Uyum sorunu yok da neden merak ediyorum, işlemciyi neden hep amd almak zorundasınız. Ne güzel 270k plus gibi bir işlemci var hem daha ucuz hem daha verimli ve benzer performansı veriyor. Ben olsam intel alırım.
Profesyonel işlemin yoksa aşırı gereksiz. 360 mm soğutucu bile yetersiz kalıyor. Çok beğeniyorsan sen al bir deneyimlerini paylaş. Sürekli termal throttle halinde takılıyor işlemci

anakart senin öönerdiğin 1K daha pahalı bir de beyaz anakart istiyodum o yüzden Rog da kalmayı tercih edicem ama saol yinede
Pardon hocam Master yani en üst serisini karıştırmışım En üst serinin bi alt modeli Asus Rogdan daha iyi faz değerlerine ve wifi seçeneklerine sahip ve beyaz bunu tercih edin hem daha ucuz Geleceğe dönüklük olarakta bu ileride yeni işlemci çıkar buna takar takır takır oynarsınız

Nasıl hocam ya imkansız
1784215349446.webp

eğer bundan bahsediyorsanız yaklaşık 1000TL daha pahalı dün baktığımda rog 22000 tl idi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,894
Üyeler
200,238
Son üye
Jeweltr

Geri