Yardım Thermalright Frozen Warframe 360 Pro Aldım İyi Midir?

Hocam 2 kere konu açtım kimse takmadı zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha ürün elime geçmedi zaten başka neler var

Şimdi baktım 5 yıl garantisi var zaten
öncelikle şunu ayıralım! thermalrıght bütün ürünleri çok açık ve net 2 yıl garantilidir. siz ek olarak garanti yaptıysanız o ayrı.beyaz yahut siyah sizin için önemlimi?

öncelikle şunu ayıralım! thermalrıght bütün ürünleri çok açık ve net 2 yıl garantilidir. siz ek olarak garanti yaptıysanız o ayrı.beyaz yahut siyah sizin için önemlimi?

Bu ürün hakkında

• ÇIKARILABİLİR VE ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR LCD EKRAN: Thermalright Frozen Warframe PRO 360 WHITE ARGB, keskin 320x320 piksel çözünürlüğe sahip geniş 2,7 inç LCD ekrana sahip PC kasasında görsel olarak çarpıcı bir görünüm sağlar. 6 değiştirilebilir sistem modu ile kullanıcı gerçek zamanlı istatistikleri görüntüleyebilir ve özelleştirebilir, Özel resimleri ve animasyonlu gifleri yükleyebilir ve görebilir. Lütfen uygulamayı Thermalright resmi web sitesinde indirin.
  • YENİ TASARIM POMPASI: Birkaç nesil çözüm biriktirmek ve yeni yapıyı yeniden düzenlemek, verimli ısı transferi sağlar ve optimize edilmiş pompa tasarımı, güçlü bir dokuz kutuplu rotor motoru, sessiz bir 23 dB (A) altında kalırken 2000RPM'ye kadar dönen yeni sıvı pervanesine sahiptir. Yeni tasarım pompası, önceden uygulanmış termal macun ile toplam 250w TDP soğutma kapasitesini en üst düzeye çıkarır.
  • SERBEST ANAHTAR SOĞUTMA MODLARI: Komple bir metal toka seti ile SS2 toka gövde sistemini benimseyin, Aile stilleri ve su soğutması arasında kolay geçiş yapın, Limin SS2 toka gövde sistemi (AK120 MINI, TS120 MINI, TA120EX MINI, TA140EX hariç) SS2 toka gövde sistemi kullanan diğer radyatörler FROZEN ile kullanılabilir WARFRAME serisi su soğutma tokası paketindeki tüm parçaları paylaşmak için soğutma.
  • SIVI SIZDIRMAZ: Thermalright AIO su soğutma sistemi markanın patentli sızıntı önleme teknolojisini benimser. Radyatördeki basınç tahliye cihazı, ekipmanınızın sızmasını önlemek için yüksek sıcaklığın neden olduğu iç hava basıncını boşaltabilir.
  • UYUMLULUK: En yeni Intel ve AMD anakart soketlerine hızlı ve basit kurulum Intel:LGA115X/1200/1700/2011/2066, AMD: AM4/AM5. Beş yıl garanti, herhangi bir sorun, Thermalright her zaman emrinizde kalır.

siyah

normalde 2 yıl garanti veriyorlardı demek düzenleme getirdiler bu muhteşem olmuş.

Güzel bir soğutucu ekran gereksiz ise Arctic liquid freezer 3 pro da alınabilir mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,043
Üyeler
199,275
Son üye
chokqu

Geri